Publicitat Sexista

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2013
Tot és lluny en la nit és un poema de Màrius Torres, publicat l’any 1940. Durant aquesta etapa Màrius va seguir amb interès la difusió de part dels seus poemes entre unnucli d'intel·lectuals catalans exiliats a França, a partir de les notícies que rebia de la família. El poeta no va ser un espectador llunyà d'aquest procés de difusió,sinó que hi va prendre part orientant el seu pare sobre l'obra que volia que fos difosa i en quina versió volia que fos coneguda.
El tema principal d’aquest poema ésel record melangiós, que és transmet a través dels elements relacionats amb la natura, en aquest cas, la nit. Utilització de la descripció de la nit i de la distànciaper expressar pensaments i sentiments relacionats amb el record i el dolor que sent al recordar. El poeta s'endinsa en el tòpic de la nit com un espai de retrobament d’unmateix.
En la primera estrofa expressa la impossibilitat d’elevar-se i de sostreure's del pes de la distància, de la pena que sent, la recança i el record. Ladistància de la nit pesa massa. L' és la perfecta metàfora per per expressar la tensió anímica: voldria volar (ocell) però és pesant (mort). En aquesta estrofa el poeta culpaa la nit de fer-li recordar moments del passat, moments amb la seva família que està lluny i el fa recordar que ell està sol en mig de tanta gent malalta.
La segonaestrofa situa al poeta davant de la vacuïtat del l'univers, davant la buidor de l'infinit, el només és té a si mateix i es fa la següent pregunta: > són els que ensajuden a estar vius. I la llum encesa és com una metàfora; vol dir que si la llum esta encesa vivim i quan la llum s'apaga, és quan ve la foscor i a continuació la mort.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicitat Sexista
  • Què es la publicitat?
  • La ètica en la publicitat
  • la publicitat ceci
  • Horaris Publicitat
  • Lenguaje Sexista
  • la publicitat a l'empresa
  • publicidad sexista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS