Què es la publicitat?

Páginas: 4 (928 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2013
QUÈ ÉS PUBLICITAT?
Lorente, Joaquín. Pensa, es gratis. 84 idees practiques per potenciar el talent. Barcelona: Planeta, 2009.

Dins del llibre que jo he escollit, he trobat grans idees que,algunes més que altres, m’han obert una mica més els ulls. Concretament 84, plenes de treball, d’actitud, de ganes, d’energia. Idees que em fan entendre una mica millor el que significa arribar a dalt detot i, és clar, mantenir-s’hi. Idees que m’han ajudat a entendre la publicitat d’una manera una mica diferent a com l’entenia i que de ben segur que, en un futur, les rellegiré. En base a aquestllibre, em disposaré a explicar, de la millor manera que sàpiga, com puc relacionar els continguts de el que he cursat fins al moment de l’assignatura d’introducció a la publicitat (sense mencionar-losexplícitament, però anar-los comentant) i el llibre que he escollit.

Primerament i com a base de tota carrera professional cal no ser mai conformistes. Si som conformistes no tenim una vida activa,no ens movem, no lluitem per arribar més amunt. Hem d’estar sempre atents per saber aprofitar l’atzar quan passa. Cal que siguem sagaços. La vida corre tant ràpid que sovint ni ens en adonem ques’acaba, i ja que tenim el luxe d’haver-hi arribat, (per sort) hem de ser molt treballadors. Hem d’aprofitar totes i cada una de les oportunitats i ficar-hi el cor, ja que és la única manera d’assolir lavictòria. Hem de pretendre fer-ho tot millor que de la manera com ho vam fer ahir.
Des de joves necessitem tenir il·lusió i interès, ja que amb aquests dos factors ens treballem el futur que ensarribarà. Però, cal que ens demanem què volem nosaltres mateixos i aspirar alt, ja que el següent pas serà intentar aconseguir la fita que hem desitjat. Amb molt d’esforç, tenacitat, implicació i també,perquè no dir-ho, una gran dosi de sort, podem arribar a tocar la genialitat, el camí serà dur, però no impossible. Haurem de recordar, però, un cop siguem al cim, que no podem excedir-nos. Un cop...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La ètica en la publicitat
  • la publicitat ceci
  • Horaris Publicitat
  • la publicitat a l'empresa
  • Historia de la Publicitat
  • Publicitat
  • La publicitat
  • La publicitat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS