Puentes

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (516 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 10 de diciembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
5. Memòria tècnica
En aquest apartat faré la part pràctica del treball mitjançant una memòria tècnica.
Objectiu de l’actuació
Aquest projecte té per finalitat la construcció d’un pontmòbil per al pas de vianants al port esportiu del Masnou, i així ajuntar les dues parts finals per tal de poder creuar a l’altre banda sense necessitat de donar una volta sencera al port.
Dades delsolar o barri
El Port Esportiu es troba situat en el terme municipal de El Masnou, comarca del Maresme, un municipi al voltant de 22.288 habitants l’any 2009, situat a 15 kilòmetres al nord deBarcelona.
Es troba a latitud 41º 28’ 5’’ N i longitud 42º 53’ 37’’ I.
Té un clima mediterrani i gaudeix d’una temperatura mitjana anual de 18º i 2900 hores de sol.
Li bufen els vents de Ponent,Sud-est, Nord-est.Història
L’any 1972 es va inaugurar el port esportiu. Es va construir a la platja de lalocalitat, i va ser durant molts any, el port esportiu de Barcelona, davant el saturat de les instal·lacions de la capital. Es van situar nombroses empreses nàutiques i es va generar una intensaactivitat, quedant la primera dàrsena construïda cap a 1975, obsoleta tant per l’escassetat d’amarres com per l’augment de l’envergadura dels seus ocupants.
La moderna ampliació va començarl’any 1992 i va acabar en 1995.
Accessibilitat
Per accedir al port per terra es poden utilitzar diversos transports.
Amb el cotxe es pot arribar per l’autopista C32,la sortida nombre 86. El port es troba situat al costat de la carretera N-II.
S’hi pot anar amb tren directe des del centre de Barcelona, mitjançant la Línea 1 de la xarxa de rodalies deBarcelona (Aeroport/L’Hospitalet-Mataró/Maçanet) També es pot utilitzar l’autobús de les empreses BARCELONA BUS I CASAS.
Els ports més propers es troben a escasses milles (1 milla...
tracking img