Qué es tv3?

Páginas: 4 (917 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2011
QUÉ ÉS TV3?

Televisió de Catalunya, S.A., és l’empresa que gestiona els canals de televisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Va néixer l’any 1983, amb l’objectiu principalde contribuir a la normalització lingüística i cultural del país, i avui dia és el principal mitjà de comunicació del Catalunya i la televisió de referència d’una gran majoria dels seus ciutadans.Les instal·lacions centrals, situades a Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Amb prop de 2000 treballadors, TV3 és actualment una gran fàbrica de continguts televisius, on la producció pròpia en tots elsgèneres (informatius, documentals, esports, ficció, entreteniment, etc.), és l’eix de la programació.

Des del primer moment, TV3 ha apostat també per la presència a la xarxa i el portal tv3.catpermet veure des d’Internet els nostres canals en qualsevol moment i recuperar els programes emesos. A més, TV3 ha impulsat un conjunt de portals i webs que s’han convertit en referents absoluts per alsusuaris que busquen qualsevol informació en català a Internet.

La missió de TV3.

TV3 té la missió d'oferir a tots els ciutadans de Catalunya, en compliment del mandat del Parlament, un serveipúblic audiovisual de qualitat, compromès amb els principis ètics i democràtics i amb la promoció de la cultura i de la llengua catalana. La producció i difusió d’aquest servei es gestiona amb criterisd’eficiència i buscant la màxima acceptació per part del públic.

Així doncs, ajudar a la consolidació i expansió de la llengua, la cultura, la identitat i la projecció internacional de Catalunya,reflectint la diversitat de la nostra societat actual, és un dels objectius principals de TV3.

Els canals de TVC

Televisió de Catalunya compta actualment amb sis canals:
[pic]
TV3
És el primercanal, generalista, adreçat a públics majoritaris i familiars, amb una programació molt variada i un fort perfil informatiu. Nascut el setembre del 1983.
[pic]
33
Creat el setembre del 1988,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Filles Que Ningú Vol, Tv3.
  • Banda Falcon TV3
  • La marato de Tv3 2013
  • Visita Tv3
  • TV3 MARKETING
  • libro estilo tv3
  • TV3 GUERRA ANA 1
  • H Tv3 Programa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS