Que Es El Silencio?

Páginas: 2 (468 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2012
silencio

Els silencis tambe poden ser una gran defensa





Silenci prove del llatí silentium y fa referencia a la abstenció de parlar o a l’absencia de soroll.El silenci per lo querespecte a la opinio comú es la ausencia de soroll. Pero hi han significats molt mes profunds de la paraula silenci al mateix temps que una gran varietat de utilitats.Pero el silenci pot ser una gran defensaenvers la societat?

En primer lloc el silenci per a moltes persona es relacionat amb el descans. L’ausencia de soroll proporcipona les características idoneas per relaxarse millor. Diversosmetodes es crean per buscar aquet silenci com poden ser el yoga o la meditació totes dues basades en la tranquilitat y la serenitat. Tambe hi han finsitot filosofies de vida basades en el silenci com ametode de evasió. Un exemple pot ser la meditació budista on el silenci es la clau per obtenir la pau interior.
Es cert, pero la pau ionterior es la mateixa pr a totes les persones? La resposta es no, acada persona li partenyeix un diferent silenci. Sembla extrany, pero es ben cert! Per algunes persones el silenci es correspon amb uns sorolls determinats. El soroll de una riera en pot ser un, almateix temps que per una altre persone el silenci sera el cantar dels ocells. Doncs el silenci es relaciona tambe amb un espai en el que ens hi trobem a gust i que ens permet evadirnos.
En segon lloc,el silenci ens permet evadirnos pero tamber pensar. Qui no ha sentit mai ‘Silenci! Que no hem deixeus pensar’, aquesta frase reflexa a la perfecció la necesitat de silenci per trobar ideas, trobar lainspiració. Aleshores per pensar certes persones preferiran el soroll del mar o una canço.
El silenci tambe te altres funcionalitats en les cuals no solem pensar. Per exemple la ausencia de sorollpermet aguditzar els altres cuatre sentits, en una cata de vins, la textura i el gust es palparan millor en un ambient calid y silencios que transmeti pau a la persona.
Sert, el silenci te un munt de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el silencio
  • Los sonidos del silencio
  • Silencio
  • silencio
  • Silencio
  • El sonido del silencio
  • Silencio
  • El silencio.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS