Queixa De Les Carrosses Del Poble

Páginas: 2 (484 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2012
Ja han passat les festes del poble, molts les criticaran per curtes i pels canvis que s’han fet respecte els altres anys, i altres com jo les hem encarat de la millor forma possible i amb moltesganes. Tot i això, a l’alcalde de la Ràpita, als regidors, a la Comissió de Festes i a la resta de càrrecs de l’Ajuntament, m’agradaria fer-los arribar unes paraules a títol personal, però amb les qualscrec que molts rapitencs i rapitenques i moltes entitats s’hi veuran representades i identificades, sobre les famoses carrosses de la nostra localitat.
 
Les qualifico com a famoses ja que sempre queels polítics en parlen, ressalten l’afluència de gent que mou aquest acte, la importància que té per atreure forasters i el boniques que arriben a ser algunes de les carrosses. I així és, n’hi ha demolt originals, de molt impressionants, amb balls i espectacles incorporats dignes de veure, disfresses molt vistoses. Però darrere de tot això, al menys i l’entitat on jo participo, el Club d’Escacsde la Ràpita, hi ha molta feina i molts mesos de treball intens, ja que nosaltres ens ho fem tot, les disfresses, la carrossa, els decorats, els balls... i tot plegat, ni es veu, ni es valora elsuficient.
 
Tot això implica a molta gent que dedica temps de la seva vida, esforç, il·lusió, ganes, i diners per a què des de l’Ajuntament no sàpiguen donar un trist diploma, no sàpiguen ferreconeixement a les millors comparses, animant a seguir any rere any amb aquest bonic espectacle. Ja no parlo de premiar amb diners com es va fer temps enrere, perquè si n’hi ha pocs, s’entén. Però no teniu encompte el poc que costa fer feliç o encoratjar un col·lectiu dient-li que la seva comparsa a estat entre les millors, que la feina del darrer any a servit per un bon reconeixement.
 
A nivelleconòmic, també pot arribar a ser un greu problema per a moltes entitats que per tal de posar el llistó ben alt, s’hagin d’utilitzar molts més diners dels que es reben amb la subvenció de l’ajuntament, ja...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Queixas
  • Poble
  • Paises mas poblados y menos poblados
  • Comoandamo Los De La Pobla
  • Carross
  • enemic del poble
  • El poble sahrauí
  • Poble D'Oix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS