raquel

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2014



RAQUEL
Isabel-Clara Simó












Federico Agustín Spini

6-5-2014

Marta Ferrer Tous




Fitxa Tècnica


Autora: Isabel-ClaraSimó

Títol: Raquel

Editorial: Columna Jove

ISBN: 978-84.9932.047-2

Tema: Aquest llibre ens ensenya la vida de una adolescent que com moltes altres no s'agraden a si mateixes i volen sercom les altres més populars també té inconvenients amb la família.

Argument: Raquel es una noia que esta fent el curs orientatiu de la universitat i aquest any s'ha proposat uns objectius com:Escriure un diari, excercitar-se ,estudiar..
Al començament del curs ella rep la pitjor notícia que es pot rebre la seva millor amiga Monste pateix un cáncer, pero sembla que Monste encara vols seguirvivint, pero un dia ella mor. La mort de la seva millor amiga va suposar una gran pèrdua per la Raquel pero ella se les va arreglar per pasar aquell moment, va trobar nous amics.
Al germà de la Raquel encanvi li van malaments els estudis pero te una passió, tocar el piano pero els seus pares no volen i discuteixen.
Un dia la Raquel veu el seu pare amb una altre dona el que arruina el matrimoni delsseus pares i es separen.
Els dos germans decideixen anar-sen a viure amb un dels pares em Jose luis s'en va amb al pare i la Raquel amb la mare.









Comentari literari: Pàgina 122 elúltim fragment


Isabel-Clara Simó: Va néixer a Alcoi el 4 d'abril de 1943. Es va llicenciar en Filosofia i Periodisme i és doctorada en Filologia romànica. La salvatge. Va ser Delegada del Llibredel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El 1999 va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria. El recull de relats Dones (1997) ha estat objecte d'una adaptaciócinematogràfica l'any 2000. De publicació més recent són llibres com L'home que volava en el trapezi (2002), el recull d'articles del diari Avui, sota el títol En legítima defensa o El meu germà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Raquel
  • raquel
  • raquel
  • Raquel
  • raquel
  • raquel
  • Raquel
  • raquel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS