Rebeldes

Páginas: 10 (2404 palabras) Publicado: 6 de enero de 2013
Feina d’estiu 2n d’ESO 2011-2012

A l’atenció dels pares i mares, Per tal de repassar i millorar els temes que s’han treballat des de les diferents àrees del currículum i afrontar els continguts del proper curs amb molta més seguretat, el professorat proposa una sèrie de tasques per fer durant l’estiu. Cada àrea especifica l’obligatorietat de les tasques o bé si es poden realitzar de maneravoluntària. Tota la feina realitzada es lliurarà els primers dies de curs al professorat de cada matèria. Tota aquesta informació està penjada a la pàgina web del centre: www.iespfq.cat CATALÀ

ACTIVITATS I DEURES D’ESTIU: L’alumnat que hagi suspès la matèria ha de fer obligatòriament les activitats A i B. Ha de lliurar la fitxa i el quadern el dia de l’examen de recuperació de setembre. Els deuresconstituiran el 40% de la nota, mentre que l’examen valdrà el 60% restant. L’examen serà del temari fet a classe durant tot el curs.

L’alumnat que hagi aprovat el curs amb la nota SUFICIENT, està obligat a fer l’activitat A. L’activitat B és voluntària. En qualsevol cas, se’ls qualificarà i es tindrà en compte en la nota del primer trimestre del curs següent. L’alumnat que hagi superat lamatèria amb la qualificació BÉ o superior, pot fer voluntàriament les activitats proposades. Aquestes activitats s’avaluaran i es tindran en compte en la nota del primer trimestre del curs vinent.

ACTIVITAT A : Lectura d’un o més llibres de narrativa, teatre o poesia, en català (original o traduït). Presentació de la Fitxa de Lectura que t’especifiquem a continuació:

1. Fitxa del llibre: TítolAutor Traductor Lloc, Editorial i Any de publicació Nombre de pàgines Col·lecció i número 2. Argument: resumeix en uns 100 mots l’argument del llibre. (Marca els 100 mots). 3. L’opinió personal: a) Què és el que t’ha agradat més d’aquest llibre? Explica per què. (Mínim 75 mots). b) Què és el que t’ha agradat menys d’aquest llibre? Explica per què. (Mínim 75 mots). c) Puntuació de 0 a 10.ACTIVITAT B) Quadern de treball “Quadern d’estiu 2n ESO. Llengua catalana “ , LLompart, Ignasi, ed. Barcanova. ISBN : 978-84-489-2583-3

CASTELLÀ
Els alumnes que van aprovar la matèria al juny poden realitzar les activitats del llibre: Cuaderno de vacaciones. Lengua castellana 2º. Autor: M. Arce. Ed Teide. Aquestes activitats no són obligatòries, però els ajudarà a enfrontar-se millor al nou curs. Amés, el lliurament d'aquest quadern al professor o professora es valorarà positivament en la primera avaluació del proper curs, sempre que estigui ben treballat.

MATEMÀTIQUES
1. L’alumnat que hagi suspès la matèria haurà de fer les activitats del quadern de treball que s’indiquen a continuació (*).

El dia de l’examen global de recuperació de setembre lliurarà al professor de matemàtiques undossier amb totes les activitats del quadern proposat ben desenvolupades i resoltes. Aquest dossier comptarà un màxim d’un 20% sobre la nota final que s’afegirà al 80% de la qualificació de l’examen global de recuperació. 2. L’alumnat que tingui aprovada la matèria amb un suficient (5) o un bé (6) lliurarà el quadern el curs següent al professor de matemàtiques corresponent. La resta d’alumnat hofarà de forma voluntària. (*)

SI ETS ALUMNE/A DEL GRUP CLASSE O DIVERSITAT:

(*) “Què saps? Matemàtiques 2n d’ESO” de l’editorial Zenobita. BLOC 1 – Els nombres enters. Els nombres racionals BLOC 2 – El llenguatge algebraic. Equacions de primer grau BLOC 3 – Proporcionalitat numèrica i geomètrica. Figures semblants. T. de Tales BLOC 4 – El triangle rectangle. Teorema de Pitàgores.Circumferència i cercle No cal fer d’aquest bloc les activitats nº: 13,14,15,16,19 i 20 BLOC 5 – Els cossos geomètrics: Àrees i volums (*) SI ETS ALUMNE/A DEL GRUP FLEX: Trobaràs el dossier en un curs del moodle anomenat “Deures estiu MATES” a l’adreça http://www.iespfq.cat/moodle/file.php/357/Dossier_estiu_2n_ESO_FLEX.pdf

ANGLÈS

1-. ALUMNAT QUE NO HA SUPERAT LA MATÈRIA (RECUPERACIÓ AL MES DE...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Rebelde
  • Rebeldes
  • REBELDE
  • Rebeldes
  • Rebeldes
  • Rebeldes
  • Rebelde
  • rebeldes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS