RED SOCIAL& JOBS

Páginas: 5 (1225 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2013
INTRODUCCIÓ INDÚSTRIA AUDIOVISUAL

“ THE SOCIAL NETWORK” (LA RED SOCIAL) 2010


ATRIBUTS:

Any: 2010
Director : David Fincher
Actors: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake.
- Drama, adolescència, internet, informàtica, xarxes socials ( facebook).
SINOPSIS PERSONAL:
La pel·lícula “ The Social Network”( la red social) va causar un gran èxit entre els espectadors. Undels grans motius va ser sobretot perquè la nova xarxa social (anomenada “ Facebook”) es va anar escampant per tot el món d’una manera increïble.
Van saber vendre i enfocar-la, el Target va ser perfecte, a més el segon Target també va funcionar, i en els espectadors els interessava la història d’aquest noi, un crac universitari que del no res, va tenir una gran idea i va crear una de les xarxessocials més importants i utilitzades de la nostre era.
A més, el fet de transmetre a l’espectador que el protagonista i creador va tenir diversos problemes i conflictes (com ara que el van acusar de plagi) van ser un dels motius més importants i que va cridar més l’atenció de la gent, i així es podien sentir identificats i humanitzats amb ell.
TARGET:
-EDAT: 20-30
-SEXE: Homes i dones-CLASSE SOCIAL: Mitjana
-UBICACIÓ GEOGRÀFICA: Ciutats
Però també hi ha un segon Target. Si funciona el primer, funcionarà el segon. Aquest és molt ampli i és t’han important com el primer, que va dirigit a homes i dones de 30 a 45 anys que coneguin i utilitzin el Facebook. També sent una classe social mitjana alta.


POSICIONAMENT:

La pel·lícula es va vendre i promocionar a través d’internet,per TV i per revistes de caire tecnològic, d’aquesta manera podia arribar a un públic més ampli.
“ The social network” la van vendre com un drama biogràfic sobre la història d’un jove emprenedor universitari i creador d’una gran xarxa social que va moure masses, que va revolucionar-ho tot, i que va crear una nova manera d’estar “ connectats”.
I realment ho van fer molt bé.

PRESCRIPCIÓ:És una pel·lícula, que potser no et captiva per la seva imatge i per com està tractada, però els plans i el guió, estan molt bé, a més és una pel·lícula amb molta seguretat i amb grans tocs d’emoció.

DIFERENCIACIÓ:

El gran repte , t’han personal com en el professional, per arribar a crear una gran xarxa social t’han important, el “Facebook”.

PROMESA DE VALOR:

La pel·lícula, com hemdit, va arribar a transmetre el que volia transmetre, ( va aconseguir les seves expectatives) el públic es va evocar a dins la història el ser t’han personal, humanitzada i conflictiva i que encara que tingui totes aquestes coses, la que la fa genial, és que tothom sap que el noi triomfa, es fa ric, i que en definitiva aconsegueix el seu objectiu, encara que va haver d’anar en contra de molts itrepitjar-na a uns quants, ho aconsegueix, i això a la gent l’ajuda a tirar endavant i poder confiar en ells mateixos.

TAQUILLA ESPANYOLA:

La pel·lícula va aconseguir recaptar a espanya, $6,584,744 o sigui uns 4,77254€.


PREMIS:
3 Oscars: Mejor guión, montaje y banda sonora. 8 nominaciones, incluyendo película 2010: 4 Globos de Oro: Mejor película, director, guión y música. 6 nominaciones2010: 3 Premios BAFTA: Mejor director, guión original y montaje. 6 nominaciones 2010: NBR - Asociación de Críticos Norteamericanos: 4 Premios, incluyendo mejor película 2010: Círculo de Críticos de Nueva York: Mejor película, mejor director 2010: Asociación de Críticos de Los Angeles: Mejor película, director, guión y música 2010: Satellite Awards: Mejor película, director, guión. 7 nominaciones2010: American Film Institute (AFI): Top 10 - Mejores películas del año 2010: 4 Critics' Choice Awards: Mejor película, director, guión adapt., banda sonora.


“ JOBS” 2013


ATRIBUTS:

Any: 2013
Director : Joshua Michael Stern
Actors: Ashton Kutcher i l’empresa executiva
Biografia, Drama, internet, informàtica Apple.
SINOPSIS PERSONAL:
Les crítiques cap a la pel·lícula “Jobs” no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redes Sociales, ¿La Red Del Poder?
  • Redes Sociales
  • Redes sociales
  • Red social
  • Redes sociales
  • Redes sociales
  • Redes sociales
  • Redes Sociales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS