Redaccion Catalan

Páginas: 2 (276 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2012
Es bo estudià o treballar fora d’Espanya?

En aquesta redacció es parlara sobre si es bo o dolent treballar o estudiar fora d’Espanya, i exposarem elspros i contres que hi ha.
En el nostre país, hi ha moltes universitats mòlt bones i amb molta experiència a l’hora d’ensenyar i prepara als estudiants.Però també són molt famoses les beques per els estudiants, que volen estudiar fora per especialitzar-se en algun àmbit laboral. En les quals, et donen unasèrie de diners per les despeses que pots tindre en el país triat, la quantitat de diners d’aquesta beca serà depenent on sigui la universitat, a quinpaís, i a les despeses tindràs. La mitjana que es dóna es entre 500 i 670 euros al mes.
Estudiar fora també es bo perquè ajuda a aprendre un nou idioma quees molt important, especialitzar-te en el teu treball millor, i conèixer gent nova.
Tot hi així en el nostra país hi ha de molt bones i importantsuniversitats, que et prepararan molt bé.
També esta el cas del treball, aquest tema ara sona mòlt als telediaris, pensa, etc. Avui en dia es mòlt difíciltrobar un treball bo, per això ara la gent es prepara més per tindre més possibilitats de que l’agafin. Però també hi ha molta gent prova sort a buscar treballa altres països.
Fent una conclusió, avui en dia lo més important es preparar-se i estudiar tot el que es pugui, per tindre més possibilitats de que enun futur trobis més garanties a que t’agafin en el treball que t’agrada i el qual t’has especialitzat.

Adrián Bernases González
2n batxillerat
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redacción En Catalan
  • Redacción catalán
  • Redacción en catalán
  • Redacción historia de amor (catalàn)
  • Redacción: peregrinaje a santiago de compostela (catalán)
  • Redacción de catalán
  • redaccion catalan
  • Redacción ST JORDI en Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS