Redaccion de mierda

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2014
Història del parc:

El Park Güell está situada al Turó del Carmel, adquirides pel comte Güell l'any 1899. Es tractava d'un terreny format per estrats de pissarra i pedra calcària.
 
Gaudí ho vaconcebre amb un sentit religiós i urbanístic, ja que va aprofitar el desnivell de 60 metres que té la muntanya per projectar un camí d'elevació espiritual, va situar al seu cim una capella, quefinalment no es va construir, al lloc que actualment ocupa el monument al Calvari.
 
Junt amb Gaudí van treballar alguns dels seus col·laboradors més habituals, com Josep Maria, Francesc Berenguer, JoanRubió i Llorenç Matamala.


Biografia de Gaudí:
 
Fill d'una família de calderers sempre reivindicà aquest ofici familiar com a origen de la seva personal visió i comprensió de l'espai, anà aBarcelona el 1870 per estudiar arquitectura, cosa que va fer alhora que treballava en diferents estudis d'arquitectes i de mestres d'obres. Es pot dividir la seva producció en la seva major partconstruïda a Barcelona en quatre etapes.

La seva missió històrica consistí, en termes generals, a posar fi a l'arquitectura historicista i eclèctica manera de pensar l'arquitectura i de fer-la que duravades del Renaixement.

Naixement: 25 juny 1852
Mort: 10 juny 1926




















Preus Parc Güell

Per accedir a la zona monumental del Park Güell s'ha de pagar unaentrada. Aquesta entrada es pot comprar al parc o per internet.



El Modernisme a la Societat

El Modernisme pretén renovar, modernitzar i posar a nivell europeu la cultura, la literatura i l'artcatalans. Per als artistes modernistes, l'art, la literatura, la cultura en general han de respondre als temps que corren i canviar al mateix temps que ho fa la història. Acusen la societat catalanad'estar endarrerida en tots els aspectes: científic, literari, cultural, artístic, polític, etc.

La Renaixença havia perpetuat un català literari anacrònic, medievalitzant, que no tenia res a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mierda, mierda, mierda
  • Mierda
  • mierda
  • mierda
  • Mierdad
  • mierda
  • Ni MIerda
  • Mierd*

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS