religion

Páginas: 4 (984 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2013
The Big One

El terme " Big One " és utilitzat per referir-se al terratrèmol que segons els científics es donarà algun dia a la Costa Oest dels Estats Units, similar a l'ocorregut en 1906 a SanFrancisco .
Segons els científics, s'espera que aquest terratrèmol tingui una escala superior als 8 graus Richter i que tingui una durada de 2 a 3 minuts. Suposen que les conseqüències serancatastròfiques; desencadenarà un tsunami que anirà i vindrà durant 12 hores, aquesta massa és 3 vegades més gran a la que va afectar Xile el 2010. S'indica que cada vegada que ocorre un terratrèmol, el mar essurt, i és el que s'espera per 'The Big One'. Mapa de la Falla de San Andrés

Es creu que el terratrèmol passi al llarg de la falla de Sant Andreu, per la qual cosa l'epicentrese situaria a prop de Palm Spring i que des d'aquí les ones sísmiques es propagaran cap al nord de Califòrnia, afectant també al sud de l'estat. Així, se sentirà a San Diego, Oceanside, Los Angeles iles regions properes, afectant més a Los Angeles on les ones quedarien atrapades per les condicions del sòl.
Segons han determinat els científics , el Big One es podria donar en qualsevol moment jaque han estudiat que l'extrem sud de la falla de Sant Andreu porta sense alliberar energia pràcticament dos segles , una situació que ha provocat que la falla estiga acumulant una gran quantitat deestrès, el que podria generar un terratrèmol de gran intensitat en qualsevol moment .
Segons el diari " El món " la falla de Sant Andreu és mundialment coneguda pels terratrèmols que s'han produït en ella. Els dos últims grans sismes que van trencar aquesta falla van tenir lloc el 1906 -a la zona nord de la falla - i en 1857 - a la central - , però a la part més al sud no s'ha produït un granterratrèmol almenys en els últims 250 anys . "Quant més pot resistir la falla sense trencar-se per aquesta zona? "



La falla de San Andrés podría generar un seísmo de gran intensidad 'en cualquier...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La religiòn
  • La religion
  • Religion
  • Religion
  • Religiones
  • La religion
  • Religion
  • Religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS