reporter speech

Páginas: 3 (579 palabras) Publicado: 20 de abril de 2013


1ª Part: Indentificació:
Autor: Eduard Munch
Títol de l’obra: Mort a l’habitació
Técnica: Oli sobre Tela
Mides: 150 x 167,5 cm
Data: 1895
Localització: The National Gallery. Oslo.Noruega.



2ª Part: descripció formal:
A l’obra d’eduard apareix un escenari establert en una habitació, just al centre de la imatge està situat un llit i repartits per l’habitació al seu voltant, 7persones amb tristesa reflexada tant en els seus rostres com en la posició corporal. A la dreta del llit hi ha el metge del mort donant soport a una àvia i una dona jove apoiada a la cadira del’avia. A l’esquerra del llit i la cantonada esquerra superior de l’habitació es troba un home arrepenjat a la pared mostrant un sentiment de dolor. Al primer plà hi han tres persones, de les quals dosoculten els seus rostres i l’altre persona, amb la cara descoberta, està trista.
Els colors que s’han fet servir per fer el cuadre, són pàl·lids, és a dir, juntament amb la imatge, transmeten una imatgetrista.

Es pot tractar perfectament d’una situació produïda un dia qualsevol de les nostres vides, per això diríem que es tractaria d’una nivel d’iconicitat alt, però donat que el nivel de realismeen els traços del dibuix i veient que només té una funció expressiva, podem dir que el nivel real d’iconnicitat del cuadre és mig.
En la imatge hi predominen les formes orgàniques, en les figureshumanes i en l’espai, però entren dins la forma orgánica real, perquè el que es preten en el cuadre no és la forma, sinò el missatge que transmet amb les expressions aconseguides amb pinzelladessenzilles i amb el color utilizat.
La forma principal que hi aprecio a la obra és la dona que mostra el seu rostre, ja que és el principal focus d’atenció al fixar la vista en el cuadre. Els personatgesque apareixen en aquest cuadfre están situats segons el meu criteri, formant un triangle isósceles però del revés, és a dir, amb la seva base a la part superior de la peça. Dins d’aquest triangle...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reported Speech
  • Report Speech
  • Reported Speech
  • Report Speech
  • reporte speech
  • Reported speech
  • Reported Speech
  • Reported Speech

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS