Responsabilidad social empresarial

Páginas: 2 (488 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2013
Responsabilitat Social Empresarial (RSE)
Investigació sobre les iniciatives socialment responsables de les següents corporacions:
1. Bayer. L’empresa va iniciar el seu compromís social iambiental a Alemanya (finals segle XIX) amb la creació del Club Esportiu Bayer Leverkusen per a millorar la qualitat de vida dels col·laboradors alemanys i amb la compra del primer vehicle per a la mesura dela qualitat de l’aire de Leverkusen. Uns dels molts altres programes que desenvolupa Bayer, que integra països com Tailàndia, Kenya i Perú, és realitzar uns concursos on els joves de cada paísparticipant proposen idees que siguin possibles solucions a problemes ambientals.
2. Nestlé. Entre altres programes de promoció d’estil de vida sana, disminució d’obesitat entre els nens, Nestlé ambl’objectiu de crear un món on totes les persones tinguin coberta la necessitat bàsica de l’alimentació, fa donacions dels seus propis productes a la població espanyola (El 2011 va donar 460.000 kilos).
3. ElCorte Inglés. Com a part de la seva estratègia de gestió, factor de competitivitat i element de vinculació amb la societat està unit al Pacte Mundial de les Nacions Unides. També destaca l’ajuda acamps de refugiats del Sàhara (campament d’Amara) on s’entrega material sanitari, roba i joguines.
4. CEMEX. Els programes amb els quals treballen giren al voltant de l’educació (Acadèmies de futbol ibeisbol, tallers de treball, centres comunitaris), infraestructura (escoles i comunitats), medi ambient (vivers i reforestacions) i ajuts a les comunitats. Cemex gestiona Institucions educatives osocials amb l’objectiu d’ensenyar a les persones cursos com computació, anglès, cuina, costura, bellesa, entre altres. Així, com la fundació proocupació, que ofereix cursos per a la formació demicroempreses i aprendre a gestionar-les. Amb aquest programa, s’ha atès al voltant de 8500 persones amb 273 tallers.
5. Saab. És una de les marques més compromeses i respectuoses amb el planeta Terra,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Etica y Responsabilidad Social Empresarial
  • Responsabilidad Social Empresarial
  • Responsabilidad Social Empresarial
  • Responsabilidad Social Empresarial
  • Responsabilidad Social Empresarial
  • Responsabilidad Social Empresarial
  • responsabilidad social empresarial
  • Responsabilidad Social Empresarial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS