Ressenya Verí Del Teatre

Páginas: 2 (365 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2013
Ressenya sobre el verí del teatre.
L’autor d’aquest llibre és Rodolf Sirera i Turó, i el títol L’assassinat del doctor Moraleda juntament amb el verí del teatre, la primera edició es va publicaren 1978 dins de la col·lecció <<Els llibres de l’Escorpí/Teatre>>. Aquest llibre consta de 62 edicions i aquest és la 9a edició de l’editorial <<El Cangur>> que es vapublicar per primera vegada en 1977 a Barcelona. Aquest llibre consta de 117 pàgines, encara que es parteix en 3 parts: La primera és el pròleg informal de Josep M. Benet i Jornet fins la pàgina 11,després l’assassinat del doctor Moraleda fins la pàgina 83 i finalment El verí del teatre fins la 117.
Aquest es un llibre de teatre en el que hi ha 2 personatges i cadascú parla en 1ª persona. L’història ocorre en la casa del Marqués.
A París en 1784 es trobava Gabriel a casa d’un Marqués. El criat que esta parlant amb Gabriel mentres “esperen al Marqués” finalment resulta ser el Marqués,el qual li proposa a Gabriel que representarà una obra escrita per ell i a demés de manera molt realista, el Marqués diu que no podeu representar de manera correcta allò que no heu experimentatmai, i com l’escena es d’un home morint, enverina a Gabriel per a fer l’obra més realista.
Aquesta obra és molt interesant ja que ami personalment m’agraden els llibres de teatre, són més fàcils dellegir i a demés es d’intriga, i cada vegada que llegia una part tenia més ganes de saber el que passava, crec que ningú s’imagina que el criat pugues ser el Marqués o simplement que no l’hagueraenverinat de veres fins al final, m’agrada molt perquè en principi creia que sabia el que anava a passar però a mesura que llegia em sorprenia més i més, l’ única critica que tinc per aquest llibrees que se m’ha fet molt curt, però sense cap dubte el recomane i a més per a qualsevol edat.
Per a concloure finalment el Marqués acaba amb la vida de Gabriel i gaudint de l’obra que volia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Verí Del Teatre
  • el veri del teatre
  • veriados
  • veriados
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS