resum tècnic

Páginas: 4 (836 palabras) Publicado: 24 de mayo de 2013
Resum tècnic.
WIFI.
La paraula WIFI al principi era el nom d’una marca que es va donar a les comunicacions per a xarxes locals sense fils, inicialment conegudes com a WLAN però que posteriorment ,com ha passat amb molts productes, es dona a conèixer per el nom adquirit per la marca i no pel seu nom real.
Les seves parts són:
-Extensor d’abast de xarxa: és el que permet incrementar l’abasta internet de un lloc concret, per a poder-lo fer accessible des de una certa distancia.
-Pont de xarxa: és el que permet la comunicació entre dues xarxes separades físicament.
-Encaminador: és elconegut router. Integra el punt d’accés, un commutador de xarxa i un servidor DHCP. Aquest servidor assigna una adreça IP a cada aparell que es connecti al seu servidor perquè pugui ser identificat.-Adaptador de xarxa: És el que permet connectar un dispositiu a una xarxa sense fils. Pot formar part del router o pot ser afegit al dispositiu per diferents formes. Actualment la majoria delsordinadors ja venen equipats amb un adaptador intern.
El sistema WIFI funciona creant un camp al seu voltant on tots els dispositius que es trobin dins d’aquest camp es poguin conectar a l’internet deldispositiu que genera el camp.Aquest sistema pot anar molt bé per abastir zones grans però també pot ser un desavantatge ja que si algú n’es propietari pot ser que un tercer se li conecti sense el seupermís a causa de la magnitud del camp d’abast.









BLUETOOTH.
El bluetooth es va crear per permetre una xarxa inalámbrica de área personal per posibilitar la transmició de veu i dadesentre diferents dispositius mitjançant un enllaç de radiofrequència en els dos dispositius de forma que no s’hi pugui conectar ningú més. I també que així es puguin reduir els fils entre elsdispositius.

Les seves parts són:
-dispositiu de ràdio: encarregat de modular i transmetre la senyal.
-controlador digital: format per un CPU, un processador de senyals digitals(DSP) i de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnica de resumen
  • La técnica del resumen
  • TECNICA DEL RESUMEN
  • resumen tecnica
  • resumen y sus tecnicas
  • Resumen tecnico nic 2
  • resumen técnico en urgencias médcas
  • Especificaciones técnicas resumidas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS