RESUMEN DE LA DIVINA COMEDIA

Páginas: 4 (935 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2013
 RESUM ( L'INFERN en cants)
Cant I Pròleg general. - Dant es troba extraviat en una selva que representa la vida pecaminosa de l'ésser humà , camina per una rampa que representa la virtut, enaquest recorregut per l'infern , l'acompanya i guia Virgili qui Dant reconeix com el símbol de la raó i així comencen el seu recorregut .
 Cant II Pròleg de l'infern . - Es descriu la missió de Virgili ,Dant té dubtes sobre el que vivia , Virgili li dóna ànim per seguir , quan apareixen tres dames beneïdes que són les que preguen pel retorn de Dant.
 Cant III Porta de l'Infern . - En aquesta part del'infern es troben les persones que van passar per la vida sense deixar empremta , Carónt és el barquer de l'infern i el que dóna pas a Aquerante , lloc on habiten aquestes persones .
A partir delssegüents cants el INFERN està dividit en nou nivells que es van estrenyent fins al centre de la Terra , on viu Llucifer i Dant amb el seu company van descendint pels cercles infernals .
 Cant IVPrimer cercle en què es troba el LIMBO , on es troben les persones que van morir sense conèixer la fe .
 Cant V Segon cercle en què es troben els luxuriosos i pecadors de la carn . En aquest es trobaMinos un dels tres jutges de l'infern qui custodia aquest cercle .
 Cant VI . - Tercer cercle en què es troben els golafres , esmenta a Cèrber gos de tres caps , que guarda les portes de l'infern i lacruel condemna dels que aquí estan submergits .
 Cant VII . - Quart cercle en què es troben els avars i pròdigs i la descripció de Virgili del que és la veritable fortuna , la qual relaciona amb unàngel que Déu li ha donat per equilibrar tot .
 Cant VIII . - Cinquè cercle en què es troben els colèrics i mandrosos , aquí també es refereix al fet que els dimonis s'oposaven al fet que seguissin elseu camí .
 Cant IX . - A les portes de Llucifer , es refereix al temor de Dant per les tres fúries que representen la venjança celestial i els remordiments de la consciència . Troba un missatger...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • RESUMEN Y PERSONAJES DE LA DIVINA COMEDIA
  • Resumen de la divina comedia
  • Resumen Divina Comedia
  • Resumen De La Divina Comedia
  • Resumen Del Paraiso La Divina Comedia
  • Resumen la divina comedia
  • Resumen De La Divina Comedia
  • La Divina Comedia: El Purgatorio Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS