Resumen Los Hijos Tiranos

Páginas: 2 (455 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
Los hijos tiranos.
Síntesi
Aquest llibre parla dels fills que maltracten als seus progenitors. Posant d’exemples casos reals, i analitzant les raons que porten al nen o adolescent a actuard’aquesta manera. En el llibre consten definicions d’algunes paraules per tal d’entendre el concepte de tirania. Un dels més destacables és el concepte de consciència, que és essencial per entendre lesconseqüències que té en el nen i el seu entorn quan no la té. Aquesta manca es fa aparent en la seva personalitat. Deriven en persones manipuladores, dominants i fins i tot maltractadores. Aquesta violència apart de veure’s reflectida en els pares, sovint també es veu reflectida en els companys de classe, perquè després de comprovar que la violència a casa li porta beneficis, l’extrapolarà també a totsels àmbits de la seva vida.
L’autor fa referència a la importància dels pares per al bon desenvolupament del nen i mostra les possibles raons de la causa del comportament de l’infant. Les raons queexposa són:
El consum.
Els nens adquireixen responsabilitats cada cop més tard.
Els joves triguen molt més a l’hora d’ocupar un rol de responsabilitat en la societat, degut a la necessitat de tenirmés temps per a l’aprenentatge.
Els dos pares treballen i viuen sota la pressió de possibles canvis dins la feina.
Els rols dels progenitors no estan clars, molts cau sobre la mare tot el pes del’educació dels seus fills.
La societat ha perdut l’objecte principal de l’educació: distingir entre el que està bé i el que està malament.
L’autor parla de psicopatia com trastorn antisocial de lapersonalitat causat per una falta de consciència i caracteritzat per la dominació i explotació dels demes encara sabent el que està bé i el que està malament. Les causes de la psicopatia poden ser elcomponent hereditari i component ambiental, l’entorn familiar.
Pel que fa al síndrome de l’emperador, és una profunda absència de consciència i un comportament orientat a explotar i abusar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hijos Tiranos
  • Los hijos tiranos
  • Los hijos tiranos
  • Hijos Tiranos
  • Hijos tiranos
  • padres obedientes hijos tiranos
  • Padres Obedientes Hijos Tiranos
  • Los Hijos Tiranos Llegan A Las Empresas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS