Revisio pga 1er trimestre infantil

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (483 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 13 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
La Pobla de Vallbona, 14 - 1 - 2010

REVISIÓ PGA 1er TRIMESTRE

(PASSARÉ PUNT PER PUNT VALORANT-HO BREUMENT I EXPLICANT LES PROPOSTES DE MILLORA)

Tant l’equip de cicle com la metodologiautilitzada s’han mantés al llarg del 1er TRIM tal i com programaren a principi de curs.

3. ORGANITZACIÓ DEL TEMPS DE SUPORT.

L’equip d’infantil valorem de forma molt positiva que els dos mestres derecolzament entren a les 6 aules a reforçar, de forma q si algun mestre/a d’infantil falta, uno dels de recolzament el/la sustitueix i l’altre/a continua fent reforç a tots/es els altres.4.ALUMNAT AMB N.E.E.

El treball amb aquest tipus d’alumnat ha sigut com plantejarem al principi del curs; els especialistes dels que disposem treballen amb el tutor/a de cada xiquet/a fent les adaptacionsnecessaries.

L’adaptació a la nova aula de l’escola (aula CiL) encara està en procés. Poc a poc anem solucionant les situacions que s’ens plantegen a nivell organitzatiu i curricular mitjançantreunions dels tutors de l’aula cil, del tutor/a del grup al que pertany cada alumne/a i la psicopedagoga.

5. ACCIÓ TUTORIAL.

Cada tutor/a ha organitzat la seua tutoria tal i com s’indica al punt 5de la PGA.

6. COORDINACIÓ AMB ALTRES CICLES.

La coordinació amb els /les tutores de 1er cicle de Primaria ha estat molt efectiva per als xiquets/etes que estan a 1er enguany. Per aquest motiu,continuarem amb aquesta coordinació pel bé dels alumnes.

Proposem establir ja un calendari de reunions per tal de que la coordinació siga funcional i útil.

A un altre nivell, volem resaltar laimportancia que tenen les reunions de cicle per posar-nos d’acord i organitzar el dia a dia de la nostra etapa.

7 i 8. PARTICIPACIÓ EN LES COMISSIONS DE TREBALL I PROJECTES .

Els components delnostre equip trobem certes defiencies en la funcionalitat de les comissions. La biblioteca s’esta ficant en marxa ja fa tres anys, aixi com l’aula d’informàtica i encara no podem gaudir d’elles.

En...
tracking img