Revolucio Industrial

Páginas: 3 (528 palabras) Publicado: 10 de octubre de 2012
Observa atentament el mapa 1. Quin és el primer país industrial del món? Explica breument en què consisteix la Revolució agrícola del segle XVIII. (2 punts)
Llegeix el Text 1 i observa atentamentla Imatge 1. De quin tipus d'indústria es tracta? Creus que aquestes condicions laborals es podrien donar avui en dia? Creus que hi ha algun lloc, avui en dia, que tingui condicions laborals semblants?On? (2 punts)
Llegeix atentament el Text 2. Com justifiquen Marx i Engels la fallida del capitalisme? Quan afirmen que tots els partits obrers persegueixen la conquesta del poder polític, creus quetenen raó? Indica les principals diferències entre el marxisme i l'anarquisme (2 punts)
Fase individualitzada: Has triat l'estat? Si no t'has decidit encara, ara és el moment... Contesta les següentspreguntes:

NOM DE L'ESTAT TRIAT:

Com es desenvolupa en aquest estat el moviment obrer? Fes una breu cronologia amb les dates més importants: fundació de partits i sindicats obrers, concessiódel sufragi universal, inici de la legislació laboral... (2 punts)
Observa atentament el MAPA 2, sobre la construcció de la xarxa ferroviària europea. Explica quines característiques té la xarxaferroviària en l'estat que has triat. Quines conseqüències creus que pot tenir per al teu estat la construcció d'una xarxa ferroviària al segle XIX? (2 punts)

1- El Regne Unit.

Mes que una revolució,diria que és una evolució molt gran en la indústria amb un creixement de la productivitat, producció provocant un augment en la població gracies a la demanda d'aliments i primeres matèries.

2- Estracta d'indústria tèxtil. ja que confeccionen amb cotó.

Encara q n'hi hagi organitzacions per treure al nens explotats, aquestes condicions de treball es donen molt als paisos menys desenvolupatson les famílies necessiten de la ma d'obra de tots.

3- La justifiquen per culpa de la competència i egoisme dels burgesos o capitalistes per guanyar mes. el salari baixa, les hores de treball...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Revolució industrial
  • Revoluci Industrial
  • la revolucio industrial
  • revolucio industrial
  • Revolució Industrial
  • La revolució industrial
  • Revolució industrial
  • Revolucio Industrial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS