Romeu i julieta

Páginas: 3 (632 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2011
Romeu i Julieta.

Acte Primer:
Al principi es veu un enfrontament de la família Capulet i els de la família Montagut, on acaba intervenint el príncep Escalus. Benvolio i Romeu parlen del problemaque té Romeu. El compte Paris demana per casar-se amb Julieta, filla del senyor Capulet, que organitza una festa de màscares. Romeu s'assabenta d'aquesta festa i vol anar-hi per a veure a la seuaestimada, però al anar-hi coneix a Julieta i s'enamora bojament d'ella i ella s'enamora bojament de Romeu.

Acte segon:
Mercutio i Benvolio parlen i se'n van a dormir, mentre que Romeu salta la paretdels Capulet i entra al jardí per a poder veure a Julieta. Ella surt al balcó i els dos enamorats es confessen el seu amor i volen casar-se, així que Romeu va a parlar amb el Fra Llorenç per a que elscasi i ell accepta. Dida de Julieta busca a Romeu per a que li digui una resposta al casament i ell li diu que Julieta es vagi a confessar i després el Fra Llorenç els casarà. Ella s'ho diu a Julietaque es posa molt contenta. Romeu i Julieta es confessen al Fra Llorenç.

Acte Tercer:
En una plaça pública hi ha una batalla entre els Capulet i els Montagut, que acaba amb la mort de Mercutio,matat per Tibald, i la mort d'aquest per Romeu per venjança. Romeu és desterrat de Verona i als dos enamorats, ja casats, no els agrada gens la notícia. Fra Llorenç amaga a Romeu i li dóna consells.Dida li dóna un anell a Romeu de part de Julieta, que està trista pel desterrament de Romeu i la seua família creu que està així per Tibald. El senyor Capulet organitza el casament de Julieta amb elcompte Paris per al cap de tres dies. Ella s'hi nega, però el pare li obliga a casar-se amb Paris. Julieta va amb el Fra Llorenç.

Acte Quart:
Paris i Fra Llorenç estan parlant quan entra Julietaper a "confessar-se". Paris marxa i Julieta li diu al Fra Llorenç que no sap què fer per evitar el casament amb Paris. Ell li dóna un flascó per a que la nit abans del casament se'l vegi i estarà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Romeu I Julieta
  • ROMEU I JULIETA
  • Romeu i Julieta
  • Romeu I Julieta
  • Romeu i julieta
  • Romeu i Julieta
  • resum el hòbbit i romeu i julieta
  • Romeu & Julieta i West Side Story

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS