ryaner

Páginas: 26 (6414 palabras) Publicado: 26 de abril de 2013
DEMANDA

American Airlines té més de 80 anys d’història aproximadament, 25 dels quals ha estat operant a Veneçuela. Les claus de l’èxit a l’American Airlines estan determinades pels seus valors, perquè són importants i s'apliquen en el dia a dia i així obtenir resultats favorables.

Aquesta empresa connecta diferents cultures, oferint productes i serveis que s’adaptin a les necessitats delsclients. (expressió molt repetida per el gerent de Màrqueting i Vendes, Ricardo Gaju)

L’aerolínia s’ha guanyat la confiança i la seguretat dels seus clients, la qual es importantíssima en el mercat aeronàutic. Un factor determinant és l’eficiència en la gestió, bàsicament es mesura la puntualitat dels vols, la qual atorga tranquil·litat al passatger i capacitat per comprendre les diferencies.Un objectiu fonamental és transmetre al consumidor aquests valors, convertits en una exigent, constant i certificada cultura de servei.

"Sens dubte, la combinació d'imatges i frases innovadores funciona com a eina a l'hora de transmetre un missatge que pugui connectar amb el consumidor. És per això que aquesta empresa ha apostat per la utilització d'aquests elements, no només des del puntde vista de l'atracció visual, sinó de la connexió emocional que poden generar imatges i frases fora del comú, que amb poques paraules transmetin el missatge. Aquí ens identifiquem amb el principi de 'menys és més' (eslògan) per arribar de forma efectiva al client i connectar així amb les seves emocions i necessitats ", assenyala Ricardo Gaju.

El públic objectiu d'American Airlines estàconformat per homes i dones entre 25 i 75 anys d'edat. És un target ampli i divers, perquè no només inclou els que viatgen per vacances o negocis, sinó també per motius estudiantils, culturals i familiars.

Posicionar-se com una de les línies aèries amb major preferència al mercat veneçolà és un dels resultats més apreciats per American Airlines en aquests 25 anys d'operacions, en en els quals s’hi ade sumar l’aportació dels 250 treballadors. "Tots ells veneçolans, per tant som veneçolans treballant per veneçolans".

AA té programes com el de viatger freqüent "AAdvantage”, amb el qual els passatgers acumulen milles que després poden canviar per passatges gratuïts i ascensos a classe executiva o primera, entre d'altres premis. També posa a disposició dels seus usuaris la sala d'espera VIP"Admirals Club", a l'Aeroport de Maiquetía, a més dels 48 vols setmanals que connecten a Maracaibo i Caracas amb Miami, Nova York, Dallas i San Juan de Puerto Rico.

Els mitjans digitals han estat fonamentals per a complir els objectius de màrqueting a AA, a part de transmetre els valors de la companyia.

Un dels canals de comunicació més freqüents són Facebook i Twitter, per promocionar elsseus serveis i connectar amb el client i les seves necessitats. Per accedir als continguts i promocions d'American, només cal entrar a www.facebook.com / AAespañol i seguir @ AmericanAir_VE.

A part de les serveis que ofereix al món 2.0, l'aerolínia contínuament implementa campanyes amb eines "Below the Line" (BTL) per donar a conèixer l'obertura d'un nou centre de venda de bitllets a LaTrinitat, Caracas, per només citar un exemple.

L'activitat va consistir en promocionar la nova oficina, a través de tanques humanes en els semàfors del sud-est de la capital. Aquesta oficina es va convertir en la número 11 que American posa a disposició dels seus clients.


QUOTA DE MERCAT
( en bilions de Dolars)
Delta
92,51 $
United
88,60 $
Southwest
85,40 $
AA
73,21 $
US Airways45,99 $
JetBlue
28,19 $
Alaska
21,97 $
AirTran Corporation
15,97 $
ExpressJet
13, 40 $
SkyWest
12,97 $





















Introducció???
Nova York. - American Airlines, la tercera aerolínia dels Estats Units i en procés de reestructuració des de fa més d'un any, va segellar un acord de 11.000 milions de dòlars per fusionar-se amb la seva competidora US Airways i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ryaner
  • RYANAIR
  • Ryanair
  • Ryanair
  • Ryanair
  • Ryanair
  • Ryanair
  • Ryanair

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS