SÍRIA

Páginas: 3 (657 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2015









SÍRIA





Autor: Juan Pablo Varela
Materia: Eticocivica
Professor: Nuria Joanet
Curs: 4º B
Any: 2015/2016


Índex

Mapa 1
Situació geográfica 2
Història 2
El conflicto2-3
Refugiats 3
Posicionament d’Europa i EEUU 3-4
Grau de safisfacció personal 4












Mapa
Asia:

Síria:

Situació geográfica
Síria està situat al Pròxim Orient, entre elLíban i Turquia. És considerat un dels quinze territoris que comprenen al conegut com Bressol de la Humanitat. A través de la història , la importància economia i política de Síria ha estat atribuïda al'encreuament dels tres continents (Àfrica , Àsia i Europa ) i els seus corresponents cultures. Per la seva localització estratègica , Síria continua sent un focus comercial entre diversos països delProper Orient, sent un factor vital en la política àrab i en hostilitats araboisraelià.

Història
La història de Síria comprèn els esdeveniments que han tingut lloc en aquest país des de la prehistòriafins a l'actualitat, marcats per la situació geogràfica. La regió de Síria va ser el centre d'una civilització semita de gran importància al voltant de les ciutats d'Ebla i Ugarit. Allà va tenir llocel descobriment del bronze. Terra de pas, el país ha estat dominat per cananeus, hittites, hebreus, assiris, perses, grecs, Imperi selèucida, romans, àrabs, mongols, otomans i francesos, fins a laseva independència, el 1946. Durant els anys 1950 i 1960, van succeir-se diversos cops d'estat i les relacions exteriors estaven marcades per l'oposició a l'estat d'Israel.

El conflicte
La Guerra Civilsiriana és un conflicte armat procedent d'un ampli moviment contestatari contra el règim baasista, que comença per manifestacions antirègim i prorègim[5][6]pacífiques el 15 de març del 2011, tresmesos després del començament del clima revolucionari anomenat Primavera Àrab. El moviment és reprimit per les forces sirianes i es perllonga encara el 2013; el moviment es transforma, a poc a poc, en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • siria
  • Siria
  • siria
  • Siria
  • Siria
  • Siria
  • siria
  • siria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS