sdfasd

Páginas: 4 (902 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2014
Actividades de comprensión

1. Literalment, el terme "sinergia" significa unió d'energies, unió + energia, conceptualment significa multiplicació d'energies, es a dir, es diu que la estructura dela organització genera sinergia perquè quan establim correctament el funcionament i la estructura d'una bona organització permet que les persones les quals en formen part puguin treballar conjuntamenti unir l'energia per un mateix projecte col·laborant tots en una fent més fàcil la labor pel qual s'ha creat aquesta estructura organitzativa.

2. Amb les meves paraules penso que el empowermentconsisteix en augmentar la capacitat de decisió i de poder de uns determinats treballadors amb la fi de produir-los-hi un augment de la motivació al posseir un càrrec més rellevant en l'empresa i a lavegada ampliar les seves responsabilitats, el que suposa una major implicació i compromís en el projecte en qüestió.
L'empresa Toyota va ser una de les pioneres en aquest àmbit, dotant els seus obrersde capacitat de decisió pròpia el qual va augmentar significativament el seu rendiment
A l'empresa Swissair els pilots estan autoritzats a incrementar la velocitat dels seus vols, el que implica unaltíssim cost en combustible, si s'adonen que van retardats respecte a l'hora d'arribada.
A Todomúsica, a Espanya, el personal d'atenció telefònica al client està autoritzat, en cas de reclamació, atornar els diners, canviar el disc comprat per un altre del mateix títol o enviar un altre disc a elecció del client, sense fer preguntes, sense haver de presentar factures, sense presentarcomprovants de compra.


3.Para una empresa con un solo producto y a la vez un solo mercado, creo que la estructura organizativa más adecuada es la estructura en línea o línea staff, ya que el terreno deacción de la empresa es muy reducido por lo que la especialización de los trabajadores en diversos ámbitos es innecesaria, a la vez que la excesiva creación de diferentes departamentos, la cual solo...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sdfasd
  • sdfasd
  • Sdfasd
  • sdfasd
  • sdfasd
  • Sdfasd
  • sdfasd
  • Sdfasd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS