sdfsf

Páginas: 2 (348 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2014
“PÀG. 42”
2.- Què et sugereix la frase “La paraula és meitat de qui la pronuncia i metat de qui l’escolta”, de Michel de Montaigne? Reflexiona la resposta.
Aquesta frase fa refència a l’escoltaactiva
3.- Elabora un mapa conceptual de la comunicación verbal i no verbal.
4.- Escriu cinc consells que donaries a un Company o a una companya de feina perquè tingués una comunicación verbal, taneficaç com fos posible, amb una persona usuària en una fase inicial de demencia.
5.- Explica que són les barreres a la comunicació i completa la taula següent, explicant cadascuna d’elles i escriu unexemple en el context de la intervenció amb persones en situación de dependencia:
TIPUS DE BARRERA
CONSISTEIX EN…
EXEMPLE
Semàntiques
El desconeixement del significat de les paraules a causa del’ús incorrecte de mots per part de l’emissor i el desconeixemnt del seu significat per part del receptor.

Psicològiques
Actituds, creences, perjudicis, pors, timidesa, inseguretat que poden entorpirla comunicación general amb els altres i provocar una interpretació errònia dels missatges.

Fisiològiques
Incapacitats físiques o auditives, problemas en la percepció com escoltar malament oexpresar-se amb dificultat.

Físiques
El soroll (auditiva, visual, odorífera o táctil) o interferencies de l’ambient que poden entorpir una bona comunicació.

Socioculturals
Diferenciessociocuturals ( la religió, diferencies etniques, nivel econòmic, costums, etc.)entre les persones que interactúen que donen lloc a malentessos



6.- Analitza com utilitzes els diferents elementsparalingüístics i indica com pots modificar-los per la teva competencia comunicativa. Pots ajudar-te de la taula següent:






















7.- Explica que s’entén per comunicaciócinésica. Repassa els elements que la componeni detecta com els fas servir en les relacions socials i com podries millorar-los.

8.- Fixa’t en quina és la teva distancia d’aproximació amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sdfsf
  • sdfsf
  • Sdfsf
  • sdfsf
  • sdfsf
  • Sdfsf
  • Sdfsf
  • sdfsf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS