Segundo trimestre

Páginas: 2 (337 palabras) Publicado: 21 de agosto de 2014
1. Tenint present tota la narració que ara analitzeu, digueu quina tècnica usa l’escriptor per anar-nos presentant les motivacions que van portar el protagonista a engegar-li una perdigonadaa Teodor de Peris.
L’escriptor ens mostra de forma molt detallada i descriptiva les sensacions que va tenint el protagonista quan llegeix un llibre. Per al protagonista és molt important ies fica molt en els llibres, fins i tot s’enfada quan la gent l’interromp. Per tant quan en Teodor de Peris li explica el final de la història s’enfada molt ja que tenia moltes ganes dellegir-ho ell seguint el misteri del llibre i gaudint de la intriga.
2. Quina és la causa del seu sentiment de culpa?
La causa del seu sentiment de culpa és que allò que feia no tenia capjustificació, perquè el responsable l'allò només era ell. Es sentia culpable per estar mentint a la seva dona i a la seva filla, el que més el commovia era el que pensaria la Julieta, ja que teniaal seu pare com a un Déu. 7. Diferents grups i personatges locals havien intentat apropiar-se dels beneficis d’un desenllaç tan favorable per al poble i havien donat versions interessadesdel fet ocorregut durant l’últim partit. Escriviu quines són aquestes versions.
Els menjaciris de la dreta local van afirmar que la xiulada era de procedència celestial i es tractava d’unmiracle aconseguit amb intercessió de la patrona de la vila, estovada a força de novenaris intensius, cremacions massives de ciris, sense descomptar les al•lusions malèvoles al prestigi d’unasanta que permetia que l’equip de la població baixés de categoria.
La Caterina va cobrar una factura del club pels encantaments a base de cor d’anguila, sang de toro i corda de penjat, amb elsquals segons ella, aconseguiria els efectes acústics en els moments precisos.
A alguns partits polítics se’ls hi atribueix l’autoria de les xiulades sempre que es tracta d’arreplegar vots.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Segundo trimestre de embarazo.
  • Segundo trimestre de embarazo
  • 4b segundo trimestre
  • Empezando El Segundo Trimestre
  • guia 1 reposteria segundo trimestre
  • Historia Jud a Segundo Trimestre 2015
  • Copia De Prueba De Nivel Segundo Trimestre
  • Etapas Del Desarrollo Prenatal: Segundo Trimestre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS