sense sortida

Páginas: 5 (1228 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
 CAPÍTOL 1
En aquest capítol tracta sobre un barri conflicitu a hi vivia na juana .El barri era descuidat i conflictiu.Hi havia un par que l'anomenaven “la selva” perquè estava molt descuidat.Un dia na Juan i na rosa estaven assegudes en un banc del parc ,varen veure als caps pelats que atacaven a uns nois morroquins.
CAPÍTOL 2
En aquest capítol ens conta la història del seu avi ,el seu aviera un gitano de Cadis,que feia el que podia per alimentar ala seva familia.La seva dona va morir i es va treballar a fora .Així va ser com la familia de na Juana va arribar al barri.
CAPÍTOL 3
En aquest capítol ens conta la vida de na Juana.
És una mestressa de casa, està casada i té un fill. Ella no va acabar d'estudiar i ara està estudiant en una escola d'adults.

2

CAPÍTOL 4
En aquestcapítol ens parla de la seva millor amiga ,na Rosa. Na Rosa té la mateixa edat que na Juana,però na Rosa es soltera, primeta i rossa.Té una perruqueria que és molt petita.Però hi va molta gent.
CAPÍTOL 5
En aquest capítol ens parla d'una història de quan na Juana tenia setze anys.Ella no volia estudiar i tampoc volia treballar.Na Juana sempre anava al mercat a ajudar als seus pares i cadadissabte anava ala plaça amb els seus amics a fumar canuts.
CAPÍTOL 6
En aques capítol ens parla d'una història que havia succeït al barrii de na Juana. Hi va haver un conflicte entre els habitants del barri i els magrebins i senegalesos. V an arribar els skins i el conflicte va ser més greu.Fins i tot van fer manifestacions contra els imigrants. Na Juana es va trobar amb un amic que volia que elsmagrebins ,senegaleso i gitanos fugessin del barri.Na Juana es va sentir malament.
3
CAPÍTOL 7
En aquest capítol ens parla de que va passar aquella nit.Despés d'aquella nit varens intentar convocar manifestacions contra els imigrants.Quan va arribar l'estiu tot va tornar a la normalitat .Un dia na Rosa i na Juana estaven assegudes en un banc de la “selva”,
varen sentir sorolls , uns skinsestaven persséguint a uns magrebins .Els skins li varen donar una pallisa,
na Rosa i na Juana varen sortir corrent perseguits per un skin que es deia Andrés .Na Rosa i na Juana es varen amagar en el portal de na Rosa.
CAPÍTOL8
Na Rosa i na Juana estaven corrent mentres l'Andrés
els perseguia.L'Andrés era un animal ,un dia li va pegar una pallissa al professor de socials.Van passar elsdies i na Juana i na Rosa , varen decidir anr-se'n
del barri per un tempps,van caminar molt i varen arribar ales vies del tren. Hi havia una casa abandonada, on hi van passar la nit. Al dia següent
varen anar al polígon i varen entrar a una cabina de telèfon.Na Juana va cridar al seu pare i es va posar a plorar.


CAPÍTOL 9
Na Rosa i na Juana varen xerraramb un cambrer del polígon. Quan varen acabar de parlar ,varen pensar que on vivien no era un lloc segur.Mentres anaven caminant,na Rosa no volia seguir més ,estava molt cansada.L'endemà següent,na Juana va pensar que anirien a viure a casa del seu cosí José,que vivia en un poblat gitano.
4
CAPÍTOL10
NaRosa i na Juana varen ajudar a la Chelo amb les nines i el sopar.Quan va arribar en Jose , va sentir per la ràdio que havien detingut a dos joves que li varen pegar una pallissa a uns magrebins.Varen dir que dues noies els havien demanat i varen donar la descripció de na Rosa i na Juana.El seu cosí José va anar a dir-li al pare de na Juana que estaven bé i el seu pare li va donar roba.CAPÍTOL11
La guardia civil va arribar al campament per desallotjarlo.La gent recollia les seves coses .Abans de sortir del campament havien de mostrar la documentacío personal.Na Chelo els va dir a na Juana i na Rosa que fugin pel riu .Es veurien amb el José al cementeri de cotxes en dos dies.
CAPÍTOL12
Na Rosa i na Juana , es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sense sortida
  • Resums Sense Sortida
  • sense sortida
  • Resum Sense sortida
  • Resumen El Libro Sense Sortida
  • SORTER
  • Senso
  • senso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS