Senyor de les mosques

Páginas: 3 (588 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2013

Senyor de les mosques


Treball de:
Daniel Conca Delgado



Autor del llibre:
William Golding




Editorial del llibre:
Empúries











El llibre tracta d’un nen quees diu Ralph que es troba en una illa deserta i troba un noi al que li possa el nom de Porquet, per que ho sembla. I l’explica que han tingut un accident amb l’avió i que no deuen estar sols al’illa, que hi ha d’haver més nens. Troben una conquilla a la sorra i la bufen i la resta de nens de l’illa acudeixen al lloc on han tocat la conquilla. Decideixen que necessiten un cap i s’hi presenten enRalph i en Jack, guanya en Ralph i decideix que tenen que fer foc per fer senyals de fum, agafar aigua, menjar, i més necessitats.

Ralph, Jack i Simon fan una expedició per veure si realment són auna illa i descobreixen una muntanya on fan les senyals de fum. 
Primer tots els nens col•laboren però, deixen de fer les seves feines i es posen a jugar i en Jack i els nens del cor es dediquen acaçar.
Els nens a les nits tenen pesadilles perquè diuen que han vist una bèstia a l’illa i llavors tenen por. Al principi els grans no ho creuen però després també li agafen por. El primer nen que vadir que hi havia una bèstia va desaparèixer i els nens encara tenien més por. Més tard van descobrir que la bèstia no existeix.
El Porquet i en Ralph veuen un vaixell a la costa i el foc del quals’encarregava Jack era apagat mentres ell era caçant. Ralph li diu que els podien haver rescatat i per la seva culpa segueixen allà.
En Jack volia ser el cap i fa una reunió on diu que en Ralph és un covardi que els hauria de defensar de la bèstia i ell li diu a tots que la matarà. Van fer una altre votació i va tornar a sortir en Ralph i en Jack va crear la seva pròpia colla amb els nois del cor, idesprés amb nois que anaven voluntàriament o els obligaven a fer-se de la seva colla. 
Van quedar-se sols en Ralph, el Porquet i uns altres nois.
Simon va morir per un ritual que van fer els de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El senyor de les mosques
  • El senyor de les mosques
  • Análisis "El Senyor De Les Mosques"
  • Analisis Psicologico Social Obra De Teatro "El Senyor De Les Mosques"
  • tres mosque.
  • Mosques del vinagre
  • senyor de los aires
  • Mosque de quairoan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS