Simbologia de diferentes religiones

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (269 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 12 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Identifica i escull 3 símbols religiosos, cadascun ha de representar a una religió diferent, i digues quin significat tenen.

-Aquestaimatge és la dels Taoistes, aquesta imatge es coneguda com el Ying i el Yang com la part negra i la part blanca, com el be i el mal, però elstaoistes no ho veuen així, els taoistes no associen el negre amb el mal o el blanc amb el be, si no que pensen que ni a un deu tan bo, ni un maltan dolent. Segons els taoistes el Ying i el Yang és la simbologia que representa al masculí i al femení. La llum és el masculí (la raó,lògica, intel.ligència, acció...), i la foscor representa al femení (passió, emoció, saviesa, ràbia...).

Aquest símbol representa al Islam, idiuen que tenen aquest símbol primer per la lluna, perquè consideren que el seu calendari va a traves de la lluna, utilitzen la lluna per saberquan arriba el mes del ramadà, que és al 9 mes que la lluna es veu d'aquesta manera. Primer només estava la lluna, més tard és va afegirl'estrella.


El Jainisme és la religió de molts hindús, diuen que la religió del ahimsa és de les més radicals que hi han, on el major deure és elde la no violència, com la mà que els simbolitza, significa pau, no a la violència i respecte dels uns als altres. Al centre de palma de la màhi ha un escrit que diu “ahimsa” i una roda dibuixada que representa el dharmacakra, que simbolitza la reencarnació a través de la pau.
tracking img