Simbolos

Páginas: 2 (419 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
La Creu, en el seu sentit històric, allà amb els romans, significava humiliació, és a dir, és la pitjor mort per la qual els condemnats passaven, es perdia la seva dignitat com a persones. Ara bé, lacreu en el sentit cristià significa salvació, doncs Crist, va morir en ella portar amb això la salvació: Mireu l'arbre de la creu, on va estar clavat Crist, el salvador del món. Ara per a elscatòlics la creu és signe de redempció i per això els cristians la fan servir per donar a conèixer com pertinença de Crist.
La creu de Crist és eterna, perquè és la forma de vida que va estar eternamentlligada al Pare, al Fill i a l'Esperit Sant. El Pare, en donar-nos el seu Fill, va experimentar la creu perquè es va privar d'allò més preciós i agradable que tenia per donar-nos: el seu únic Fill. Enlliurar tots els judicis al Fill, el Pare posa en ell tot el poder i això també és una forma de creu per al Pare.
http://www.parroquiasanagustin.org/imagenes/1024x768/santos17.jpg

Un dels més granssímbols en el budisme és la Roda de la Vida (també anomenada Roda de la Llei) descriu la naturalesa cíclica de la vida segons el budisme. En aquest mural, l'ésser que representa la mort sosté la Roda.Els tres pecats capitals, representats en forma simbòlica, formen el centre de la roda. El gall simbolitza la passió, el porc l'estupidesa i la serp l'odi. Envoltant els pecats hi ha els que cauenpresa del mal karma, a la dreta, i els que tenen bon karma, a l'esquerra. Les sis esferes de l'existència formen el cercle següent. La Roda, com la recerca de la veritat de Buda, culmina en el cercleexterior, que descriu els 12 vincles en la cadena de la causalitat.
http://1.bp.blogspot.com/_svJodaro1TM/TItYqSJyB9I/AAAAAAAACFU/qsirnoMWCdM/s400/ruedavidatibet.jpg

Canelobre de set braços. Podentenir formes diferents. El seu origen es troba en l'Antic Pacte. Moisès sota la direcció de Déu va rebre el mandat de confeccionar una Menorah d'or pur que havia de ser col· locat en el tabernacle....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Simbolica
  • Simbolos
  • Simbolos
  • Simbolos
  • SIMBOLOS
  • Simbolos
  • Simbolos
  • El simbolismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS