Simbols Religiosos

Páginas: 2 (441 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
Cada religió a estat associada amb un símbol, que ha ajudat a la busqueda o representació d'alguns valors o creences, ideàs o confessions de fe.
Els símbols religiosos son els mes usats, coneguts ivells del mon.
El estudi de símbols es una ocupació d'aquells que comparen les creences dels pobles i estudien el principi de cada cultura religiosa.
Alguns símbols religiosos tenen una antiguitatde 100. 000 anys.
Exemple: Les tomba's del faraons egipcis, significa'n una creença a deus de la vida eterna.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/26/IslamSymbol.svg/213px-IslamSymbol.svg.png

La mitja lluna era el símbol del imperi Sasanid de Persa (Iran) aquest símbol va anant apareixen en les corones dels reis, desprès de la conquista àrab a l'imperi.
Cada vegada hihavia mes califals i musulmans, fins que al final també va caracteritzar el l'imperi Otomo.
El color verd té un significat especial en la cultura islàmica, moltes mesquites, les tombàs dels mestresmusulmans i moltes banderes àrabs pots trobar el color verd.
Es diu que el color verd va ser el color preferit de Mahoma.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a8/Menorah.svg/393px-Menorah.svg.pngMenorah:

Es un candeler, amb set braços i els mes especific pel judaisme, desde fa mes de 3.000 anys. Avui dia segueix se'n el símbol del estat israelià. Aquest objecte va serutilitzat en el temple de Jerusalem, les copes dels seus braços estaban plenes d'oli de oliva que cremava tot el temps.
Es diu que simbolitza la foguera que va veure Moisès en el mont Horeb-Sinai. Tambées diu que els set braços són els dies de la setmana, aixi senten que deu vol una relació amb el poble tots els dies i tot el temps.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bc/Black_Star_of_David.svg/260px-Black_Star_of_David.svg.png

La estrella de David o el escud de David: es un dels mes populars i comuns del símbols religiosos jueus.
El nom d'aquest signe ve del rei...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Simbols religiosos
  • Simbols
  • Simbols De Cuba
  • Simbols Patrios
  • SIMBOLS
  • Religioso
  • religiosidad
  • religioso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS