tales de milet

Páginas: 4 (783 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
TALES DE MILET: Tales de Milet considerava que l’origen de tot era l’aigua. L’aigua té vida pròpia, esta plena de déus i és l’origen de tot.
Considerava que l’aigua té vida pròpia perquè és moviai pensava que totes les coses que es movien tenien vida propi. Estava plena de déus perquè l’aigua era divina i era l’origen de tot perquè era la primera matèria.

PITAGORES: pitagores va ser elprimer matemàtic, per tan basava la seva teoria del univers en les matemàtiques. En astrologia va fer complir tres paradigmes: 1. Planetes, sol, la lluna i les estrelles es movien en orbites circularsperfectes. 2. La velocitat dels astres és perfectament uniforme. 3. La terra és el centre dels cossos celestes.

EUDOXO DE CNIDO: Es va basar en l’astronomia matemàtica a causa de la invenció del’esfera celeste i les seves aportacions per comprendre el moviment dels planetes. El seu model cosmològic afirmava que la terra era el centre de l’univers y el reste de cossos celestes estavenenvoltats i fixats en un total de 27 esferes agrupades en 7 grups. Va dividir la terra en latitud i longitud
ARISTOTIL: Segons aristotil la terra es una gran esfera que es troba al centre del univers iesta en repòs. Ell considera que l’univers es geocèntric i geostatic i els planetes segueixen orbites circular i uniformes. Considera que els planetes es mouen per esferes i tenen un moviment circularperfect. Ell considerava que h havien dos regions : la regió supralunar (cel) que esta format d’eter que es una materia enterna i incorruotible. I la regió sublunar (terra) que esta formada per foc,aire,terra i aigua que aquesta materia si que es corrubtible.
ARISTARC DE SAMOS: Aristarc va ser el primer filòsof que va defensar un sistema heliocèntric. Perquè la seva teoria no concordava ambla relació de distancia que hi havia entre la terra i les estrelles per això ell considerava que el sol era el centre i tot donava voltes al seu voltant.
CLAUDI PTOLOMEU: Claudi va seguir la teoria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tales De Mileto
  • Tales De Mileto
  • tales de mileto
  • TALES DE MILETO
  • Tales de Mileto
  • TALES DE MILETO
  • Tales de mileto
  • Tales De Mileto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS