TDR Anorexia 1

Páginas: 18 (4441 palabras) Publicado: 20 de julio de 2015
Introducció
L'elecció d'Anorèxia com a tema a desenvolupar en el aquest treball és degut al meu interès per les patologies que afecten a les persones d'avui dia. Una altra causa que m'ha fet escollir aquest tema, és que en les últimes dècades estem immersos en la cultura de l'extrema primesa, buscant la imatge corporal perfecta.
Un món molt afectat és també el de la moda i en aquest cas elsculpables són les companyies, que no es preocupen de la salut de les models, els importa més la talla que la vida d'aquestes persones.
D'altra banda, no ens podem oblidar que possiblement els mitjans de comunicació són els causants d'aquest tipus de malalties. En molts dels anuncis de televisió ens trobem com les begudes i aliments ensucrats són els substitutius dels menjars habituals. Aquest tipus depublicitat enganyosa és la que exerceix influència entre les persones.
Si els mitjans de comunicació influeixen o no en aquest problema de l'anorèxia es el que m'agradaria demostrar en aquest treball, per això, he elegit aquest tema.
També amb aquest treball es vol demostrar amb un estudi, si veritablement la bellesa es converteix en una malaltia sobretot en els adolescents separant nois inoies.











Hipòtesis
La hipòtesi d'aquest treballs és:
Influeixen els mitjans de comunicació en el problema de l'anorèxia?
El meu punt de vista és que veritablement els mitjans de comunicació influeixen en el problema de l'anorèxia ja que avui en dia estem submergits en la cultura de l'extrema primesa, on la bellesa, el veure's bé arriba a convertir-se en una malaltia i això es pot veuresobretot en totes les noies: models, actrius...(famoses) que surten a la televisió, ja que algunes d'elles ja han afirmat la certesa de la seva malaltia.


Metodologia
Primer de tot es va buscar informació sobre l'anorèxia i tipus d'anorèxia i també informació sobre famosos així com models i altres que havien patit aquesta malaltia. Després es van crear unes enquestes relacionades amb l'anorèxia i esvan passar per l'institut Marta Mata de Salou als cursos de 4t d'ESO i 1er de Batxillerat. Més es tard es va citar a una psicòloga de Tarragona que havia tractat amb pacients que havien patit aquesta infermetat i se li va fer una entrevista. Al tenir les enquestes contestades i l'entrevista complerta es va fer un estudi de les enquestes i l'entrevista feta a la psicòloga fins arribar a laconclusió.

Agraïments






Historia de l'anorèxia:

La Anorèxia Nerviosa va començar a conèixer-se en la dècada de el '60 però el primer cas d'anorèxia va sorgir al 1694, quan un metge anglès anomenat Morton va descriure a una jove pacient en estat de desnutrició extrema ... 'Semblava un esquelet viu, només pell i ossos, no tenia símptomes febrils i patia un fred descomunal'.
En la dècada de 1870 dosmetges, Gull a Londres i Lasègue a París, van esmentar casos d'anorèxia histèrica. Gull va ser el primer a nomenar la malaltia Anorèxia Nerviosa, atorgant-li un component mental i assenyalant que en aquestes noies hi havia una negació perversa a menjar. Lasègue observar que la malaltia passava en dones adolescents i va començar a investigar la conducta de la família davant el rebuig de l'adolescenta ingerir aliments.
Al començament del segle XX l'Anorèxia Nerviosa va ser erròniament confosa amb insuficiència pituïtària i es van implementar tractaments invasius amb insulina i electroshock. En els anys 30 amb l'apogeu de la psicoanàlisi es van explorar les causes psico-sexuals de la Anorèxia Nerviosa.

A la dècada del 70 ', la Dra. Brunch als Estats Units, descriu les característiquesde la personalitat dels individus que pateixen anorèxia nerviosa. Brunch va observar aspectes comuns en els pacients: la distorsió de la imatge corporal, el sentiment d'inutilitat i incompetència i la incapacitat d'interpretar i reconèixer les necessitats corporals.

En l'actualitat l'Anorèxia Nerviosa es troba classificada detalladament en el Manual Estadístic dels Trastorns Mentals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anorexia 1
  • Anorexia 1 1
  • TDR Anorexia El De Verdad
  • BULIMIA Y ANOREXIA 1
  • TDR Consultor Agroindustrial Huara Lima Version 1
  • Echeverry La anorexia fenómeno social 1
  • TDR
  • Modelos Para La TDR 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS