tehe omega files segunda parte

Páginas: 3 (655 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2014


BESOS

CARLES ALBEROLA






Andrea Blasco-Ibáñez Berbel 2baxtB
AUTOR: Carles alberola va estudiar a l’escola superior d’art Dramàtic devalència. Posteriorment havia treballat com actor, director d’ escena i com dramaturg. Els seu teatre s’inscriu en la tradició de la comèdia depurada en que sempre des d’una distancia afectiva i critica quepermet una visió lúcida, i enginyosa dels relacions humanes en el món comtemporani. Entre els seus titols destaquem: curriculum besos mandibula afilada etc.

ARGUMENT DEL LLIBRE
El llibre es unaseqüència de breus histories on s’exposen diversos temes. El principal tema es la mesura en la que la publicitat que ens aixafa diàriament pot afectar-nos. Son eslògans de certs anuncis publicitaris,que en l’utilitzen com si foren frases quotidianes, on els actors els utilitzen constantment. L’utilitza de manera irònica i humorística, i els utilitza en qualsevol situació. A més a més, el llibremostra també temes com l’amor etc .Tots els temes son tractats amb ironia i humor, i sempre entrellaça amb eslògans publicitaris,com hem dit abans.



PERSONATGES DE L’OBRA: Els personatges delllibre son personatges completament anònims i la majoria no te nom. No apareixen més d’una vegada, a excepció de uns actors que no formen part de cap historia, que també son anònims a la novel·la escriden pel nom d’actor/actriu 1 o 2- i principalment introdueixen noves histories.

Alfred Picó. Alfred es el complement que Carles necesita per a mostrarnos que li pasa per el cap, mes que res perque alser mes alt te una mijor visió de tot el que ocurrix.

Carme Juan. Carme es una fija en qualsevol obra de Albena sobre tot si es trata de cantar i ballar, es una magnífica cantant i baillarina.Verònica Andrés. Verónica es una de aquelles actrius que sempre sorprende, canta, bailla, interpreta, riu, sempre activa, sempre aporta frescura y agilidad al espectácle.
Noèlia Pérez. Intercala...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The Omega Files
  • The omega files
  • The omega files
  • The Omega Files
  • Segunda Parte
  • Segunda Parte
  • segunda parte
  • omega files

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS