Terra Baixa

Páginas: 4 (858 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2012
Baixa
3) La Nuri és una noia adolescent que viu a la Terra Baixa com la resta de personatges . Durant l’obra es deixa veure que és la millor amiga que té la Marta . Sempre està amb ellacom podem llegir al començament de l’escena II del primer acte on la Nuri parla un moment sobre la Marta dirigint-se a algunes persones : “ Com que sempre em renyeu perquè m’ estic amb la Marta .És que ella m’estima més que vosaltres . Ai, ai. També hi ha una vegada que es queixa de que la seva relació s’està perdent i s’ho explica al Manelic ( Escena I del segon acte)”. Durant l’ obra podemobservar que encara és una mica infantil però poc a poc se’n va adonant de tot el que passa . A més en alguns moments veiem com encara és una noia amb trets infantils . Un exemple és que s’ espantaràpidament . Ho podem veure quan plorant fugeix de casa i torna amb els altres dient-los que mentre feia el sopar ha escoltat una veu que cridava Nuri, Nuri... i ella s’havia espantat i ha sortitcorrents.
Respecte la relació que té amb el Manelic en podem dir que és bastant bona . Una de les possibles raons segurament és perquè el Manelic la veu una mica innocent. En una de les vegades on esmostra la relació que tenen és al començament del segon acte, on tenen una gran conversa i en un dels moments la Nuri li ofereix fer-li una samarra encara que el Manelic no l’ accepta. També hi ha unmoment en el que la Nuri lo diu “ T’estimo” però sembla ques’ho diu d’una manera més propia a la dels amics.
Cap al final de l’obra la Nuri es converteix en un personatge important. Primer quan la Martaes tancada a l’habitació, ella es queda fent-li companyia i després pensa un pla per a que pugui fugir. Consistia en que per la nit la Nuri apagaria la llum i que el senyal de que podrà escapar és unarialla. Al principi el pla sembla que va bé però s’acaba topant amb el Sebastià.

4) Al principi podríem dir que el Manelic és un pastor que prové de la Terra Alta. És una mica innocent, i a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • terra baixa
  • terra baixa
  • Terra baixa
  • Terra baixa
  • Terra baixa
  • Terra Baixa
  • Terra Baixa
  • Terra Baixa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS