TEXTOS

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013
Llibre de lectura.

Fitxa tècnica del llibre:
A) Laurent Binet
B) HhhH
C) Traduït del francès per, Adolfo Garcia Ortega
D)Seixa Barral Biblioteca Formentor.
E) Barcelona
F) Gener de 2008G) 391 pagines escrites
H) No el se, el vaig agafar de la biblioteca


Cos de la ressenya:
El llibre, esta basat en el principi de la segona guerra mundial, en com Hitler i els seus homes depoder, van entrar al poder, com van aniquilar poc a poc i van desmembrar Europa, i de com els aliats li van plantar cara fent un atentat al seu segon de abord Heydrich.










El llibre,descriu el atentat que dos soldats, un hongarès i un altre moldau, son tirats amb paracaigudes sobre Praga per fer un atac terrorista contra Heydrich, però avancs de descriure'ns com va ser el atentatqeu va fer que moris Heydrich, ens descriu una mica el panorama que hi havia a Europa en la segona guerra mundial, es a dir, ens presenta els personatges, ens diu els seus pensaments i a mes a mes, ensensenya, coma poc a poc a anat recollint la informació per poder escriure el llibre lo mes fidedigne possible. Com a protagonistes, doncs, hi han els personatges, que sempre han estat allà, elFürher, Churchill, Heydrich, i aixi tots, i ens els presenta a poc a poc i com es tant físicament com psicològicament. Els fets mes destacats per a mi, son, quan Heydrich es expulsat de la marine, ladescripció de cadascun dels membres del partit, i del atentat.





Opinió/ valoració
A) M'agradat molt, perquè penso que es un llibre molt ben documentat i molt fidedigne al successos que van passarde veritat, a mes el auto, ho escriu d'una manera que et te enganxat a la novel·la tota la estona.
B) No m'agrdat que el autor, en alguns capítols es fa molt pesat amb els problemes que va tenir ique a mes a mes es molt descriptiu.
C) Si, perquè esta molt ben situat, en el moment històric
D) Si i no, perquè si t'agrada el tema de la segona guerra mundial, si que recomanaria, però sinó no,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Texto
  • Textos
  • Texto
  • Textos
  • Texto
  • Textos
  • Textos
  • Texto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS