The Ridge

Páginas: 2 (353 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2014



A la cara sud de l’Himàlaia, a 7.400 metres d’altura, un alpinista comença a sentir-se malament. El seu company d’escalada dóna el crit d'alarma i, des de l'altre costat del món, l'intentde rescat més gran en la història es posa en marxa.
Iñaki Ochoa de Olza és l'alpinista que va emmalaltir mentre ascendia la muntanya Annapurna, considerada un dels cims més perillosos del mónen què el 40% de les persones que intenten coronar perden la vida en el camí.
L’Iñaki va saber retirar-se, sabia on arribaven els seus límits. Va saber que alguna cosa no anava bé i va imposar laraó al seu afany d’aconseguir un objectiu. Un dels seus companys d’escalada, l’Horia, es va quedar amb ell per ajudar-lo. Quan les coses es van posar més crítiques, quan el més sensat hauriaestat deixar l’Iñaki i salvar la pròpia vida, Horia va fer tot el possible per ajudar-lo. Per ell no era una opció deixar-lo, encara que això signifiqués la mort.
Durant quatre dies, una dotzenad'homes, incloent alguns dels millors alpinistes del món, procedents de deu països, es disposa a tractar de rescatar al seu company ferit. Sabien que seria difícil, que arriscaven les seves videsper salvar-lo. Però tot i així, tots moguts per la força que els impulsava a seguir malgrat els obstacles, la de que un amic seu estava en problemes i independentment de les conseqüències haviend’anar a brindar-li ajuda. Ningú s’ho va pensar dos cops alhora d’arriscar la pròpia vida per salvar-lo. Una missió de rescat sense precedents que junta un grup de gent, en el que el punt encomú no és només la passió per les muntanyes que escalen, per ells una forma de vida, sinó també i sobretot uns principis i objectius que defineixen la manera en què viuen les seves vides.Impulsats per una força de voluntat que es basava en el valor que porta a una persona a aixecar-se per una altra, a fer el que un pugui fins al final només perquè és el que ells consideren correcte....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sorrel ridge
  • Ridg
  • Theos
  • theo
  • The'
  • The queen
  • The House By The Sea
  • the house of the sea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS