Tirant

Páginas: 3 (675 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2012
Diafebus li va dir unes paraules de consol Tirant se’n va anar a menjar (frase sense sentit), però no va menjar gairebé res i els altres es pensaven que era perquè havia perdut la gana per culpa dela mar. Tirant sentia tanta passió que es va aixecar de taula per anar-se’n a sospirar a una cambra.
Diafebus va agafar un cavaller i se’n va anar cap al palau, més a estar amb les dames que no pasper veure l’emperador. En pujar a la cambra on hi havia l’emperador, ell els hi va preguntar per Tirant i li van dir que no es trobava gaire bé (confús: no s’entén qui diu què a qui). L’emperador vaenviar els seus millors metges a veure què passava a Tirant i, en tornar, li van dir que el seu mal només una mutació dels aires indigestos (frase sense sentit).
Més tard, l’emperador va demanar aDiafebus que li expliqués totes les festes que s’havien fet a les bodes del rei d’Anglaterra amb la filla del rei de França i tots els cavallers que havien fet combats d’armes i quins havien estatels millors.
Quan tot va estar explicat, l’emperador se’n va anar a fer consell i va deixar Diafebus amb les dames, els quals van parlar de moltes coses. La infanta Carmesina va demanar que passessina una altra sala, ja que s’havien passat molt de temps en aquella. Quan la infanta va ser a la sala, es va apartar una mica amb Diafebus de les seves donzelles i van començar a parlar de Tirant iDiafebus li va explicar tot i li va dir que estava molt content i li va dir que si havien vingut era per ella, que si lluitaven era tan sols per veure-la a ella (frase mal redactada). Quan Diafebus deiaaquestes coses a la infanta, ella estava extasiada i molt pensativa, i no deia res, i estava mig fora de si, i la seva cara angèlica canviava de color, perquè la fragilitat femenina l’afectava tantque no podia parlar. Perquè d’una part l’amor la volia (?), i de l’altra la vergonya la feia tirar enrere. L’amor li feia voler allò que no havia de voler, però la vergonya li prohibia per la por...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tirant
  • Tirant
  • tirant
  • Tirant
  • tirant
  • tirant
  • Tirant
  • TIRANT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS