TR BORRADOR

Páginas: 11 (2727 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2015

Índex:


1. Que és la prostitució ?
Causes i conseqüències
Terminologia y antecedents històrics
2. Tipus de prostitució
Prostitució masculina
Prostitució al carrer
3. La religió i la prostitució
4. Tracta de blanques
5. Punts de vista feministes davant de la prostitució
6. Arguments per a la legalització
7. Arguments en contra de la legalització

La prostitució: definició

La prostituciósón les practiques sexuals a canvi de diners o un altre tipus de retribució. les dones que fan aquest tipus de servei són conegudes com meretrius, prostitutes, putes, meuques, barjaules o fembres, entre altres. Encara que la prostitució sigui més comuna entre dones, en els últims 10 anys els serveis dels anomenats gigolós han estat més sol·licitat ja que com sabem, els homes es poden dedicar a laprostitució homosexual i heterosexual, i això és degut a que cada dia la gent es anima més a descobrir la seva sexualitat.
Existeixen dos tipus de prostitutes, per una banda les que ho fan perquè volen: Aquestes persones han optat per prostituir-se perquè simplement els ha semblat la millor opció. Per altre banda, estan les que ho fan no exactament perquè ho volen sinó perquè no troben feina inecessiten diners ràpid, però que no ho contemplen com la seva primera opció. Ara bé, la tracta de persones és un altre tipus de prostitució però molt més greu perquè està dirigida per la màfia i en aquest cas la gent es simplement mercaderia.
Cal destacar que actualment s’està lluitant per aconseguir eradicar la prostitució però és un negoci que deixa molt diners i no serà gens fàcil fer que esdeixi de practicar amb tanta regularitat, per la raó de que l’esser humà des de sempre ha buscat la forma de satisfer els seus desitjos en el context de relacions afectives, tals com necessitat d’afecte i comprensió, o en un altre cas simplement vol saciar el seus impulsos sexuals.
Causes i conseqüències
La prostitució es dóna generalment per falta de recursos econòmics, per exemple, en una dóna quete fills petits, que està sola i no troba feina existeix un 68 % de probabilitat de que acabi venent el seu cos, per mantenir als seus fills. En altres casos pot ser per absència de valors i moral, nivell educatiu molt baix o desintegració familiar, també és molt comú la prostitució per immigració i en països subdesenvolupats perquè el ambient es propici per explotar al màxim aquesta activitat jaque es fàcil aprofitar-se de la gent que té famílies nombroses i de les necessitats en general, però com ja em dit anteriorment, també hi ha casos en els que la prostitució es totalment voluntària.
Aquest últim cas no es el més comú, però també hi ha gent que fa aquests serveis amb el objectiu de guanyar diners sense gaire esforç, això no significa que vendre el teu cos i que convertir-te en unobjecte sexual no sigui dolent per tu mateix, no com esser humà sinó com persona. No obstant hi ha gent que no ho considera així ja que no té fills ni cap família i per tant pensa que no perd res, però en realitat el preu que ha de pagar es molt alt ja que perdrà la seva dignitat, però una cosa si es molt clara, els que fan aquesta practica voluntàriament no tenen idea del que vol dir això.
Pelque fa a les conseqüències físiques que comporta aquesta pràctica, sabem que una prostituta s’arrisca a: contraure malalties venèries com pot ser la SIDA, herpes vaginal, gonorrea, etc... també és més propensa a caure en l’alcoholisme, la drogoaddicció, pot resultar amb un embaràs no desitjat acompanyat de rebuig social, infracció a la llei i amb la seva família desintegrada.


Terminologia iantecedents històrics:

El termini prostitució ve del llatí “prostitutio” que vol dir estar exposat a les mirades dels espectadors, estar en venda o traficar amb el cos. El termini “ramera” té el seu origen en els adorns col·locats en una rama d’arbre que es instal·lava en el frontis de les cases on es duia a terme aquesta activitat.
Podria dir-se que la prostitució és la professió més antiga...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tr
  • TR
  • TR
  • TR
  • el borrador
  • Borrador
  • Borrador
  • Borrador

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS