TRABAJO BIENES

Páginas: 4 (815 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2013
Ejercicio: 4 diferencias esenciales entre los bienes demaniales y los bienes patrimoniales:

Els bens demanials i els bens patrimonials, en tenir finalitats i funcions diferenciades constitueixendos ordres quasi independents resultant de la seva comparació múltiples assimilituds. Com al present exercici es demana desenvolupar, entre aquestes diferències, quatres que siguin essencials, desprèsde repassar tot allò que se’ns ha exposat al llarg del curs, per la meva part considero com a tals les diferències agrupades en les següents, relacionades per ordre d’importància:

La sevafinalitat
Els seu règim jurídic
La seva protecció
El seu tràfic jurídic i la seva utilització.

Justificació:
He posat en primer lloc com a diferència essencial la finalitat perquè és deductible que ladiferenciació tradicional entre uns i altres té el seu núcli en el destí. Així, dins del destí general de l’administració adreçat a la consecució dels interessos generals, els bens demanialss’adrecen, específicament, a un ús o servei públic en sentit àmpli, incloguent, també, dins del mateix, el foment de la riquesa nacional i la cura i defensa del territori. Per contra, als bens patrominials,identificats residual o negativament (els que no són o no estan afectes a . . ), els queda la finalitat genèrica de consecució dels interessos generals, però no aquesta finalitat més intensa associada alsdemanials.

En el segon lloc com a trets diferencials essencials hi he posat el règim jurídic perquè constitueix un bloc de diferències molt important, especialment pels treballadors públics, atèsque la naturalesa associada a la teleologia d’uns bens i uns altres s’assòcia a un o un altre règim jurídic diferents tant des del punt de vista de la font (remisió a Llei sota principisconstitucionals pel que fa als primers i remisió a Llei oberta pel que fa als altres) com des del punt de vista de la prelació de fonts normatives diferents respecte a uns i altres.

Atribuïts els dos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • trabaja bien
  • El Trabajo De Bien
  • TUS TRABAJOS BIEN!!
  • trabajo bien
  • TRABAJO BIEN
  • Trabajo Bienes
  • ¿Trabajar mucho es trabajar bien?
  • Hola soy un trabajo bien chevere

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS