TRABAJO LOEWE

Páginas: 4 (998 palabras) Publicado: 2 de abril de 2015
MATÈRIA:

NOM: DATA:




Enunciat

Les campanyes virals estan de moda. Si fa uns mesos les televisions, pàgines web i xarxes socials bullien amb el vídeo de Kony 2012, el torn ha estatdesprés per Loewe i la seva nova campanya de publicitat que s'ha convertit en tot un fenomen en Twitter.
En un vídeo, que ha tingut una gran repercussió a les xarxes, i amb els carrers i edificis deMadrid com a escenari, les noves generacions que 'habiten' la ciutat parlen del conegut model 'Oro' de la signatura. De fet, el color or és una de les senyals d'identitat més recognoscibles de Loewe.Segons assenyala la marca en el seu perfil en Facebook, “la primera col·lecció ‘Oro’ va néixer a Madrid en 1975 coincidint amb l'efervescència artística i creativa que començava a forjar-se i que es vaconvertir en un far de llum per a la resta d'Espanya”. Amb la seva nova campanya, Loewe proclama LA NOVA EDAT D'OR LOEWE. La mítica bossa de la col·lecció “Oro”, llançada en 1975, es modernitza ara ambcolors fluor i noves formes per seduir a una nova generació de 'fashionistes'.
Loewe, tradicional marca madrilenya, propietat del conglomerat francès de marques de luxe LVMH, ha donat ara un gir perapropar-se a un públic més jove, presentant una campanya viral. L'etiqueta #Loewe s'ha convertit en la més vista del dia del llançament de la campanya en Twitter a Espanya gràcies, entre altres coses,a les ocurrències de diversos joves que apareixen entrevistats en un vídeo que entremescla imatges evocadores de Madrid i estampes pròpies d'un editorial de moda. Entre els protagonistes dels gairebécinc minuts de durada d'aquest vídeo -obra de Luis Venegas- es troben l'actor Martín Rivas, l'artista María Forqué (filla de Verónica Forqué), Lorena Prain (il·lustradora), Andrea Ferrer (estilista),Josep Xorto (músic), Carlos Sáez (videoartista), María Rosenfeldt, Sita Abellán o les nebodes d'Ana Belén, Lucía i Helena Cuesta.


L'actuació d'aquests protagonistes, les seves opinions i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Loewe
  • Loewe
  • LOEWE
  • Dafo Loewe
  • Campaña loewe
  • Loewen Group
  • Caso Loewe
  • Loewe

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS