Trabajo moto gp

Páginas: 2 (476 palabras) Publicado: 5 de junio de 2013

1.Història
El  motociclisme va començar el 1885. Dotze anys més tard es disputaria la primera cursa de dues rodes en Sheen House, Richmond, Anglaterra. Diverses dècades després, el 1949, es vaorganitzar el primer campionat mundial de velocitat per cilindrades, però no seria fins a 1957 quan es va crear el campionat mundial que coneixem avui dia.
Pilots per a la historia
En la història delmundial hi ha hagut grans pilots com Giacomo Agostini, Ángel Nieto, Santiago 'Champi' Herrero, Barry Sheene, etc.
Des dels anys 80 fins a finals dels 90, el campionat va viure la seva època mésgloriosa en 500 cc per la participación de grans pilots com Kenny Roberts, Fredie Spencer, Eddie Lawson, etc.
L'any 2002, la normativa per a la categoria de 500 cc va canviar i es va començar a cridarMotoGP, amb motors de quatre temps i fins a 800 cc.

2.Objectius del esport
L'objectiu evidentment es en els cronometrats marcar el millor temps.

3. Materials i instal·lacions
El pàdoc: és l'espaion transita el personal de tots els equips i proveïdors tècnics.
Boxes:  és l'espai condicionat en què els equips preparessin cada un dels entrenaments, sessions classificatòries i curses.
PitLane: els pilots utilitzen el pit lane per eixir a la pista i tornar als boxes.
Pit wall: els membres dels equips poden creuar el pit lane, per tal de transmetre missatges als pilots
Parc Ferme: zonaacordonada a la qual es dirigeixen els tres primers classificats.
Sala de Direcció de Cursa: controla cada punt del traçat a través de múltiples monitors.
Sala de premsa: a l'edifici del circuits'ubica la sala de premsa.
Material
Motos: són motos de competició «prototips».
Pneumàtics.
Casc: és l'element de seguretat més important.

4. Nombre de participants i organització
OrganitzacióLa FIM (Federació Internacional de Motociclisme) és l'òrgan sancionador del Campionat del Món de MotoGP.
La IRTA (International Road-Racing Teams Association) és l'associació que agrupa tots els...