Trabajo

Páginas: 2 (430 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2013
TEORIA ATÒMICA
Àtom: Partícula més petita en que un element pot ser dividit sense perdre les seves propietats químiques.
Demòcrit va postular que existien uns elements bàsics que va anomenar àtoms(que significa indivisible).  Aquests àtomssón eterns però es poden combinar de diverses formes per representar el canvi. Demòcrit argumentava que els àtoms tenien només unes poques propietats: mida,forma i massa. La resta de propietats que nosaltres percebem com, per exemple, el color i el gust, no són mes que complexes interaccions entre els àtoms del nostre cos i els àtoms de la cosa que estemexaminant. A més, pensava que les propietats reals dels àtoms determinaven les propietats aparents de la matèria que formaven.
Segons Aristòtil, la teoria de l'atomisme de Demòcrit va ser unareacció a les teories de Parmènides que negaven l'existència del moviment, el canvi i el buit. 
John Dalton va utilitzar el concepte d'àtom per explicar perquè els elements sempre reaccionen en unaproporció entera, la llei de les proporcions múltiples o de Dalton, i perquè uns gasos es dissolien en aigua millor que no pas d'altres. Dalton va proposar la idea de què els elements eren formats per àtomsd'un mateix tipus i aquests àtoms podien unir-se per formar compostos químics. La teoria atòmica de Dalton va ser la primera des de les teories filosòfiques de l'antiguitat.

TEORIA DELS 4 ELEMENTS:Els quatre elements clàssics són l'aigua, la terra, el foc i l'aire. En l'antiguitat clàssica representaven les quatre formes conegudes de la matèria i eren utilitzats per explicar diferentscomportaments de la natura.
En la cultura occidental l'origen de la teoria dels quatre elements es troba en els filòsofs presocràtics de la grècia clàssica, i des d'aleshores ha estat objecte de nombrosesobres d'expressió artística i filosòfica, perdurant a través de l'Edat Mitjana i el Renaixement i influenciant profundament el pensament i la cultura europeus.

Alquímia:L'alquímiaera una doctrina i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS