Trabajo01

Páginas: 4 (894 palabras) Publicado: 28 de abril de 2013

Amb la nova escola i amb la nova forma d’educació, educar en llibertat, tot aquest distanciament s’ha perdut i per analogia també el respecte per els pares i professors i l’esforç la constància iobediència.

La autora d’aquest llibre fa un símil amb un pèndol, es a dir, que l’educació no ha d’estar ni en un punt ni en un altre, s’ha pecat de poca prudència, hem passat de la rigidesanormativa a l’absència de normes.

D’altra banda, avui dia hi ha molts variables que hem de tenir en conte a l’hora d’educar, les famílies poden ser tradicionals, monoparentals, etc. Existeix latelevisió, els videojocs, internet i un muntó d’ofertes poc coherents amb la tasca d’educar.

L’autora parla de tres factors essencials que han fet que l’educació haja evolucionat d’aquesta forma:

Hempassat de l’educació del franquisme a on les excepcions a la norma eren gaire inexistents i l’autoritat dels professors i pares era inqüestionable. Existia un distanciament el qual servia per aprendreel respecte als majors.
Hem perdut el distanciament amb les persones més majors i amb més experiència que s’aprenia amb el terme vostè.
Una educació massa feble per part dels pares. Ja queantigament la dona s’ocupava de l’educació dels més menuts i ara la dóna treballa amb la qual cosa el que feia abans ja no el fa ningú.

L’autora diu que la intenció d’educar, no en l’autoritarisme sinó enla llibertat, la independència i l’autonomia, ha derivat en la no-educació.

L’autora parla també de reprimir la espontaneïtat dels nens i per a justificar-se la compara com els animals.

S’ha derecuperar la cortesia perquè implica necessàriament mantenir les distàncies.

Per a recuperar tot el que s’ha perdut carreguem a l’educació amb tota la responsabilitat fen una assignatura ques’anomena educació per a la ciutadania per tractar de recuperar el civisme que s’ha perdut.

L’avorriment i la televisió.

Parla també sobre com s’ha apropat l’estudi al lloc per la qual cosa ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo01
  • trabajo01
  • Trabajo01
  • trabajo01
  • trabajo01

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS