Treball Buff

Páginas: 7 (1657 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2012
Tema 1. Estrategia i Organització
Amb l’informació trobada podem dir que la estructura de la organització es d’empresa moderna ja que hi ha una relació entre clients i proveïdors, no obstant, esta dividida en divisions. L’únic que es manté es la unió de l’alta direcció que es (purament) familiar.
Per que fa dels diferents departaments, segons l’informació cercada, podem concloure que s’haexternalitzat en el sentit que se situen a fora de l’empresa però treballen de la mateixa manera que l’empresa familiar Buff.
Com a resultats d’aquest tipus d’organització ha augmentat la seva competencia, encara que no en gran escla, a través d’imitacions; encara que, la companyia ho ha sobreposat millorant els seus resultats.
* Com a oportunitat de negoci; va ser la necessitat existent d’unproducte per poder treure el fred del coll.
* Com a determinació de l’estrategia; va ser innovar el producte principal i acords de patrocinis.
* Com a disseny organitzacional; la relació entre la cultura de l’empresa i les persones que l’engoblen entre sí.

Profe: Segons la informació que hem anat trobant podem arribar a concloure que el tipus d’estratègia de mercat, en un principi no n’hihavia. Ja que, va ser a través de boca a boca, no va ser una estratègia planificada, com ho argumentem?
TEMA 2
En un principi la idea de la empresa era crear només bragas, que es el producte estrella, però per a poder evitar l’estancament i el declivi de l’empresa van canviar el seu disseny estratègic, augmentant la seva línea de productes per intentar tindre més possibles solucions arrel decanvis significatius en el mercat.
Punt informatiu: El seu mercat tan poc explotat, Buff se n’aprofita aplicant una estratègia complementaria, és a dir, unir la qualitat dels seus productes; alhora els gustos dels seus clients a un preu mitjà-alt (exemple camiseta de dona: 42 euros, d’home: 38 euros).
A dia d’avui podem considerar que aquesta empresa segueix aferrada en els vells mètodes amb elsquals van començar el negoci, però si en els pròxims anys segueix creixent com ho està fent, 15% per any, necessitarà emprendre canvis estratègics i organitzatius per tal de superar qualsevol inconvenient a través d’un líder fort o organisme ben estructurat en un futur seguis creixent podria provocar.
Com a nota cal apuntar que la empresa Buff no ha tingut la necessitat d’aplicar-se canvisorganitzacionals significatius.

Grau d’acoblament formular pregunta basarnos en la pag. 29, 32.
TEMA 3
Creiem que es una estructura funcional pero ens falta que ens ho responguin
Àmbit Vertical:
En base a la informació facilitada per David Camps, l’entrevistat, ens comentava que l’àmbit estructural organitzatiu era extern, això ens dona peu a dir que... (quan ens digui si la relació es directao indirecta sabrem si la org. Es horitzontal o vertical).
TEMA 4
Buff es una empresa jove que no te mes de 20 anys, la competencia abasn del 2005 era inexistent i tot i que mes tard si que hi va apareixer es va situar en una época de creixement perque innovaven en totes les seves idees per poder obtenir els millors resultats i oportunitats de negoci en el fet de expandir-se cap a china peraugmentar els seus ingressos. Aquest nivell de desenvolupament es pot aplicar gràcies al model de Greiner i podem dir que esta situada a la etapa 4 que es la de coordinació El perquè el sabrem després de les preguntes
Treballa fent petites innvocaions en un mercat en el qual avui en dia esta en declive però ells han aconseguit fer un creixement orgànic basant-se solament en els seus productes i noen la fusió o unió amb altres empreses.
A part, l’innovació que es l’aspecte que haviem comentat podem considerar-la explotadora, ja que s’aprofita de les poques oportunitats que dona el sector del textil i en treu el màxim rendiment d’elles. Com es en el cas de transformar les “bragues d’un únic ús a ser multifuncional” el qual el mateix producte pot tenir varies funcions.

TEMA 8
Buff,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Buffer
  • Buffer
  • Buffer
  • buffer
  • Buffer
  • buff
  • Buffer
  • Buffer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS