TREBALL DE CAMP 1

Páginas: 2 (369 palabras) Publicado: 23 de abril de 2013
a) Sons principals: És la nota principal d'un paisatge sonor, tot i que la seva percepció pot ser que no sigui conscient. Defineixen el caràcter de la gent que viu en el lloc en ques'escolta.
La música de la cuina, és el so principal del menjador però la hora de dinar per als infants és el moment de desconnectar una mica de tot el matí a l’aula, per tant, necessitenparlar desfogar-se i ho fan explicant-se les seves histories i els seus pensaments. És per això que la veu dels infants al parlar passa a formar part dels sons principals del menjador.b) Senyals sonores: Són els sons que de cop passen al primer pla i s'escolten conscientment.
Hi ha moments en el menjador que sona el timbre de que han trucat a la porta, que cau algunplat, cobert o got al terra, que els monitors criden l’atenció dels infants, que s’arrosseguen cadires... Són moments puntuals en el menjador en el que l’acció, crida l’atenció dels infantsi per un moment deixen el que estaven fent i focalitzen la seva atenció cap al lloc on es produeix el so.
c) Marques sonores: És un so únic en un determinat àmbit geogràfic, aportaidentitat al lloc i forma part de l'imaginari sonor dels seus habitants.
El moment en el que entrem al menjador i seiem recordem normes, i també cantem una cançó abans de començar a dinar.Aquesta cançó forma part de la rutina i ja sabem que fins que no cantem la cançó no podem començar a dinar. És una manera de crear valors de respecte i esperar a tots els infants percomençar a dinar a la vegada.
També hi ha una cançó que diu: “1,2,3 SI LEN CI” ells mateixos se la canten quan veuen que hi ha molt xivarri al menjador. Una vegada un comença tots el segueixeni acaben la cançó quedant-se en silenci. És una marca que els aporta un sentit, ells saben que quan fan això han d’estar en silenci. I passa el mateix amb el “SHHHH” dels monitors.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Sortida de Camp
  • Treball camp gravitatori
  • El Treball De Camp Antropologic
  • campo 1
  • Campo 1
  • Campa A 1
  • EL CAMPO 1
  • treball arqueologia 1 Questionari

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS