treball de religió

Páginas: 5 (1126 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2015
RELIGIÓ
LA VIDA
SENSE
SENTIT

NOM: Aleix Balagué Cendra
CURS: 1 Batx-b
DATA: 23/11/14
MATERIA: Religió
PROFESSORA: Cristina Pol


Treball de Religió

Per començar el treball us diré el tema que he escollit. Aquest tema es l’últim que vam treballar a classe: LA VIDA SENSE SENTIT, Jo he seleccionat aquet tema, ja que es un tema amb el qual jo m’identifico molt i també està molt vista la vida quotidiana.
Ara anem a anomenar algunes accions o successos que fan que molts cops la nostra vida no tingui sentit:

Pressió de grup:
Podem dir que es un tema que a la majoria de gent que li succeeix, es a gent jove (adolescent). Està més relacionat amb la gent adolescent, ja que els adolescents estan molts cops en grups i dins d’aquets casi sempre hi ha una pressió molt fortaque fa que hi hagin algun siguin d’una forma que realment no es la seva manera de ser i també faci coses que no vol fer i que les fa perquè sinó el grup el deixarà de costat i llavors ell es sentirà sol.


Insatisfaccions = Suïcidis:
Molts cops sentir un grau molt elevat d’insatisfacció perquè no em arribat a complir els nostres objectius o metes, desemboca amb un final molt tràgic,aquet es anomenat final amb el suïcidi, que es pot aconseguir de diverses maneres tallant-se les venes, tirant-se pel balcó...
També s’ha de dir que per arribar a aquest extrem la teva moral com a persona a d’estar pels terres, ja que parlar de suïcidi, es parlar d’un fet important i molt negatiu.
Igualment també es pot dir que no totes les persones que han patit un grau elevat d’insatisfacciós’han suïcidat, això no es així hi ha persones que amb ajuda d’amics, família i psicòlegs ho han superat.





Sentit de la vida no només es néixer:
Hi ha molta gent que pel simple fet de néixer, ja es pensen que la seva vida ja te sentit i no, no es així, perquè la nostra vida tingui sentit durant aquesta em de prendre una sèrie de decisions per exemple: El que volem estudiar, la parellaque necessitem i que ens farà millors persones, el lloc i la casa on viure... totes aquestes decisions faran que la nostra vida tingui sentit, amb tot això el que volem dir es que perquè la nostra vida tingui sentit em de lluitar i en aquesta lluita prendre les decisions més encertades.


Necessitats Innecessàries:
Quantitats de vegades a la vida les persones veiem anuncis o algun amic nostreamb alguna cosa nova o un nou producte, això crea en el nostre cervell un desig d’obtenir aquella cosa que no és tan necessària com una altre cosa que potser necessitem més però no ho veiem. Algunes d’aquestes necessitats innecessàries poden ser una nova consola, un nou joc de la play... i potser en aquell moment necessitem una altre cosa que es més important però que nosaltres no ens adonem.Aquets desitjos que nosaltres tenim no ens donaran al final la felicitat que realment necessitem.



Què he aprés?
D’acord amb el que em treballat a classe el que jo he aprés sobre aquest tema es que hi ha cada cop més casos de gent que no li troba sentit a la vida i al no trobar-li tenen dues solucions la fàcil que es no fe res i això segurament acabarà en suïcidi o la difícil que es aquella, enla qual la gent que senti que la seva vida no te sentit lluitar contra això amb ajuda d’altres i superar-ho.
També he aprés que per no patir aquesta sensació de que la nostra vida no tingui sentit, hem de marcar una sèrie de fronteres que no em de traspassar com per exemple: No guiar-se ni deixar-se influir pels demes, no frustrar-se sempre que no complim els nostres objectius, el que hem de feres millorar-ho el pròxim cop. Per últim també he après que les nostres necessitats les que ens donaran realment la felicitat les em de buscar d’una manera més pausada.

Què Opino?
El que jo opino es que molts cops la gent fa que altres persones més sensibles i amb menys personalitat tinguin problemes d’aquets ja que els hi fiquen pressió per fer alguna cosa i aquets no tenen el valor ni la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de religio
  • Treball religió
  • Treball 3 Poemes Religiosos
  • Religi Treball
  • Treball Religio
  • Treball
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS