TREBALL DEL GIMN S

Páginas: 2 (352 palabras) Publicado: 24 de agosto de 2015



TREBALL DEL GIMNÀS.





Paula Domene Parra



- Busca nom i localització dels gimnasos que hi pugui haver a la comarca del Pla d'Urgell.

- Busca 8 activitats diferents que es facin en un odiversos gimnasos i fes-ne una breu explicació de en què consisteixen.
Aerostep: té com a eix una petita plataforma que va de 10 a 25 cm, sobre la qual es puja, es baixa i es camina al voltantcontínuament per enfortir els músculs.
Cardio box: activitat física que combina la boxa i les arts marcials amb el fitness i el ball modern. També se'l coneix amb: bodycombat.
Spinning Bike: consisteix enpedalar una bicicleta estàtica en accelerades revolucions per tonificar les cames i els braços.
Kick Boxing: és un esport de contacte d'origen japonès en el qual es barregen les tècniques de la boxa ambles d'algunes arts marcials com el karate i la boxa tailandesa.
Hidrospin: és un exercici aeròbic i de cames principalment, que s'executa en el medi aquàtic, on el monitor o professor pot mitjançantel canvi de la freqüència de pedaleig i de la resistència al moviment, realitzar tot tipus d'intensitats.
Manteniment: Amb la gimnàstica de manteniment tractem de conservar el cos en forma, en tots elsseus aspectes. L'objectiu és mantenir una constitució flexible, àgil, potent, amb una educació de la postura correcta, coneixent i podent controlar el treball realitzat pel cos. entre altres cosesAFG (Condicionament Físic General): És una forma de treball, que consisteix a alternar períodes d'esforç intens amb altres de descans. Si bé es tracta d'una metodologia especialment dirigida alsentrenaments de resistència i d'alta intensitat fonamentalment per corredors i esportistes de fons; seva adaptació al fitness ha resultat un gran èxit.
Psicomotricitat: és el conjunt "d'interaccionscognitives, emocionals, simbòliques i sensori motrius en la capacitat de ser i de expressar-se en un context psicosocial", segons la definició consensuada per les associacions espanyoles de Psicomotricitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gimna S
  • TREBALL ANTOLOGIA PO TICA DE VICENT ANDR S ESTELL S
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS