treball escrit malalties mentals

Páginas: 3 (698 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014
DEMÈNCIA
La demència (que significa "privats de la ment") és un trastorn cognitiu greu. Pot ser estàtic, el resultat d'una única lesió cerebral global o progressiva, produint una disminució a llargtermini en la funció cognitiva a causa de dany o malaltia en el cos més enllà del que es podria esperar d'envelliment normal. Encara que la demència és molt més comú en la població geriàtrica, aixòpot ocórrer en qualsevol esíndrome o disfunció cerebral orgànicatapa de l'edat adulta. Aquest límit d'edat defineix, com a conjunts de símptomes similars a causa de la disfunció cerebral orgànica,se'ls donen noms diferents en les poblacions més joves que adults. Fins a finals del segle XIX, la demència és un concepte clínic molt més ampli.
Les causes de la demència s'agrupen en dos grans grups:degeneratives i vasculars, però hi ha altres causes també molt freqüents en l'origen d'una demència.
Problemes degeneratius
És irreversible el deteriorament progressiu dels processos cognitius quanla demència és el resultat d'una malaltia degenerativa. La més comuna de les demències irreversibles és la malaltia d'Alzheimer.
Problemes vasculars
Pot presentar deteriorament intel · lectualquan ocorren una sèrie de petits vessaments cerebrals. Encara que, en general el dany provocat pels petits vessaments cerebrals és irreversible, les plaques ateroscleròtiques poden rebre tractament mèdicper evitar que es produeixin futurs vessaments. El pacient pot millorar si es prenen mesures en una etapa precoç.

TRASTORNS MENTALS
Trastorns d'ansietat
L’ansietat o l’angoixa és una emoció coml’alegria, la tristesa o la ira, que pot aparèixer en determinades experiències de la vida. Com en la resta d’emocions, l’ansietat té una funció adaptativa, però de vegades pot esdevenir exagerada opatològica quan el patiment, les limitacions, els símptomes o les preocupacions minven l'autonomia de la persona.
Trastorns de l'humor.
Els trastorns de l'humor són malalties biològiques que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • malalties mentals
  • Malalties Mentals
  • trabajo cmc malalties mentals
  • Malalties mentals
  • Explicació general malalties mentals
  • CIÈNCIES DEL MÓN CONTEMPORANI: MALALTIES MENTALS
  • Presentar Un Treball Escrit
  • Malalties

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS