Treball película yo soy sam

Páginas: 5 (1210 palabras) Publicado: 22 de enero de 2012
1. Descriu la relació entre Sam i la seva filla Lucy. Quin tipus d’aferrament te Lucy cap al seu pare?
La relació que hi ha entre Sam i Lucy és impressionant. Hi ha un amor incalculable. Hi ha un dedicació de Sam cap a Lucy com de Lucy cap a Sam que és increïble. La relació que hi ha entre els dos és molt bona, s’estimen moltíssim i es veu molt clarament. Moltes famílies desitjarien tenir unarelació tant bona com la de Sam y Lucy. Penso que l’aferrament que Lucy te cap el seu pare és un aferrament segur. Està segura i còmode mentre que el seu pare està amb ella i quan aquest marxa sent angoixa.
2. A continuació compara-la amb la relació que te Rita (l’advocada) amb el seu fill. Quin creus que és millor i perquè?
La relació que hi ha entre Rita i el seu fill no és gaire bona. Ritatreballa moltes hores i no te gaire temps per a dedicar-li al seu fill, es dedica només a consentir-lo i donar-li tot allò (material) que ell vol. El seu fill sembla que no li fa cas, la rebutja quan ella està i això es degut a que com ella no està mai ell està com enfadat amb ella, per que vol que estigui amb ell i això és el que no li dóna la seva mare. La relació entre Sam i Lucy és molt millorque la de Rita i el seu fill. És així perquè entre Sam i Lucy hi ha un amor, una estima molt gran i entre Rita i el seu fill la relació és distant. Sam li dóna a Lucy tota la dedicació que ella necessita i, en canvi, Rita només es limita a comprar-li tot el que el seu fill vol i el que ell en realitat vol i necessita és estar amb la seva mare. L’aferrament que te el fill de Rita cap a la sevamare és l’aferrament evitatiu, perquè no dóna importància a la mare quan està i quan no està no s’angoixa.
3. Descriu i comenta l’escena de la sabateria. Quines emocions ha despertat en tu?
Lucy necessita unes sabates noves i Sam va a la sabateria amb els seus amics. Allà tots miren sabates per a Lucy, un li dóna unes sabates de tacó, un altre li dóna unes sabates de dóna (unes sabates del 41per lo menys) i al final acaba sent Lucy la que tria la sabata que li cal. Aquesta escena hem va fer gracia, hem va fer il·lusió. Va despertar en mi un sentiment que seria difícil de descriure...tots buscant unes sabates per a Lucy, cada un d’ells buscant les sabates que creien que era l’adient per a ella amb tota la seva il·lusió i innocència (agafant una sabata del 41 perquè ell creia que era elque Lucy necessitava). Hem va agradar molt, tots junts ajudant a Sam a trobar unes sabates per a Lucy, tots implicant-se en això.
4. Un dels arguments que s’utilitzen en la pel·lícula per a separar a Lucy del seu pare es el fet de que el dia de la festa d’aniversari de la nena, Sam no va sapiguer o no va poder controlar les seves emocions i es va enfadar bruscament amb Connor, l’amic de laseva filla. Creus que aquest és un bon argument per a separar-los? Perquè?
Considero que podria ser utilitzat com un bon argument per a separar-los, tot i que no ho trobo bé. Sam va perdre els nervis (per dir-ho d’alguna manera) amb un amic de Lucy i no va sapiguer controlar-ho i això podria ser que perjudiqués a Lucy en un futur. Però segons el meu punt de vista, el que Sam perdés els nervis ambun amic de Lucy i no sapigués o no pogués controlar-ho li pot passar a qualsevol persona, a qualsevol pare i amb ells no hagués estat un motiu per a separar-los dels seus fills, inclús es podria veure normal...tothom te el seu límit i tothom pot perdre els nervis en algun moment.
5. En un altre moment de la pel·lícula succeeix una situació semblant en la que Rita, l’advocada, no potcontrolar les seves emocions. Recordes l’escena?
Sincerament no recordo exactament l’escena precisa en que Rita no va controlar les seves emocions. En recordo dos. Una és al principi de la pel·lícula en la que Rita parla amb el seu fill i desprès de discutir-se amb ell va donar un cop a la taula i va llençar totes les coses que hi havia a sobre per el terra. Una de les altres escenes que recordo en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sam la pelicula
  • Pelicula Yo Soy Sam
  • Pelicula Yo Soy Sam
  • pelicula yo soy sam
  • Pelicula Yo Soy Sam
  • Ensayo de pelicula yo soy sam
  • Pelicula I am Sam
  • Análisis de la pelicula yo soy sam

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS